Advokat Milenkovića: Za likvidaciju već plaćeno 500.000 evra, sumnja se isto toliko za Mitića

Prema najnovijim informacijama, za likvidaciju ispektora Slobodana Milenkovića već je plaćeno 500.000 evra, saopšteno je iz advokatske kancelarije Tomanović.
Advokat Milenkovića: Za likvidaciju već plaćeno 500.000 evra, sumnja se isto toliko za Mitića
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)

Kako dodaju, sumnja se da je isto toliko plaćeno i za likvidaciju inspektora Dušana Mitića, prenosi N1.

Dodaje se da će Milenković nadležne obavestiti o novoj informaciji, kao i o imenu osobe koja je platila likvidaciju, ali i o sumnji po čijem nalogu je plaćena.
"Neophodno je da policija i tužilaštvo odmah prestanu sa politikantskim igrama prava na život i da sve svoje resurse stave u funkciju sprečavanja zla", dodaje se u saopštenju.
 
Podsetimo, krajem avgusta je Slobodan Milenković smenjen sa pozicije načelnika Odeljenja beogradske policije za borbu protiv droga, a Dušan Mitić sa čela operative ovog odeljenja.
 
Inspektori koji su otkrili projekat "Jovanjica" formalno su raspoređeni na druga radna mesta izvan Odeljenja za borbu protiv droge, a od tada postoje indicije da im je i život ugrožen. Njih od početka septembra čuvaju pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ).
  • Mark

    03.10.2023 08:30
    ..
    Ubiti sad ovu dvojica inspektora može samo glup covek. Cela javnost zna za ovo. Nema te budale na svetu koja bi to naredila, uradila. A advokat.. Ko advokat. Kad se zna koliko je platio onda se zna i ko je platio i kome.
  • Инспектор Вишекруна

    03.10.2023 08:10
    @Valter
    Не бих био толики песимиста. Оливер Ивановић је убијен почетком 2018 нажалост без већих протеста, али су крајем те године одржани велики протести "Стоп крвавим кошуљама". Чаша се препунила крајем 2018, мислим да би ако се било шта деси инспекторима такође препунила.
  • Lepi Džoni

    03.10.2023 07:59
    Ko li ima tolike novce da bude tako široke ruke? Možda neko ko ima vilu na jezeru? Ili neko ko ima vile na Dedinju? Ili neko kome nije žao miliona za stan u BGDNVD? Ili su se građani udružili smsom? Ovo ovde je meksički kartel na delu.
    Sramota da vas bude, i nećete se oprati ničijom krvlju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija