Dečak ubijen u tuči sa vršnjakom u Niškoj Banji

Trinaestogodišnji dečak ubijen je u tuči sa vršnjakom oko 11 časova u Niškoj Banji, prenose Južne vesti.
Dečak ubijen u tuči sa vršnjakom u Niškoj Banji
Foto: 021.rs
Iz policije su potvrdili da im je prijavljeno da je jedan dečak stradao i da je uviđaj i dalje u toku.
 
Hitna pomoć je intervenisala sa dve ekipe, zbog dojave da je došlo do tuče, ali po dolasku na lice mesta, lekari su nažalost mogli samo da konstatuju smrt jednog maloletnika, dok je drugi prevezen u UCKS Niš.
"Tuča je bila između dva deteta, od kojih je jedno nažalost preminulo. Drugo dete je ekipa odvezla do Urgentnog centra, po 13 godina imaju dečaci. Prvo je otišla jedna ekipa i još uvek je tamo, pa su tražili još jednu koja je odvezla drugog dečaka do Urgentnog. Mi smo dobili prijavu da je izbila tuča između njih, nažalost jedno dete je preminulo i u šoku smo svi", navode iz Hitne pomoći za Južne vesti.
 
Kako navode iz UKC-a, drugi dečak nije povređen.
 
Kako se nezvanično saznaje, telo deteta je nađeno na jednom potkrovlju, prenosi Blic.

Južne vesti prenose da iz Višeg javnog tužilaštva nisu hteli da daju nikakve informacije o ovoj tragediji.

  • Stefan

    07.10.2023 15:40
    Biće još gore kad decu počnu da vaspitavaju starlete,jutjuberi,tik tokeri i ostale dangube koje se predstavljaju svuda na tv-u kao da su svetle tačke u ovom društvu
  • Nasilje

    06.10.2023 15:01
    U Srbiji
    Nasilje u Srbiji je masovno i ispoljava se na svim nivoima.
    Nasilje vlada u skoli, porodici, na ulici, u instirucijama... Nasilnici se identifikuju, kako medju siromasnim tako medju bogatim, obrazovanim ali i potpuno nepismenim, muskarcima ali i zenama, odraslim ali i decom, uravnotezenim ali i psihopatama, politicarima ali i njihovim sledbenicima, Srbima ali i medju drugim nacionalnostima...
    Svima je uzor zlocinacka drzava Srbija koja nekaznjeno zlostavlja, proganja i ubija svoje sopstvene gradjane!
    Gotovo kao po pravilu - najbolje!
  • Tty

    06.10.2023 06:29
    A biće još gore
    Ratovi 90tih, današnja nazadnjačka vlast i more nasilja sa državnih televizija doveli su do poplave nasilničkog ponašanja u svim sferama društva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija