VIDEO: Muškarac pod dejstvom kokaina preticao kolonu preko pune linije, policija ga zaustavila

Dvadesetsedmogodišnji muškarac je u Užicu pod dejstvom kokaina vozio automobil brzinom od 143 kilometara na čas i učinio više prekršaja.

Saobraćajna policija ga je presretačem na državnom putu Užice - Zlatibor zaustavila i isključila iz saobraćaja jer je vožnjom automobila "Renault Megan" učinio više težih prekršaja.

Kako navode, on je najpre preticao kolonu od četiri vozila preko pune linije, nakon čega se kretao vozilom brzinom od 143,6 kilometara na čas, na delu puta na kom je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač upravljao vozilom pod dejstvom kokaina.
 
Vozač je zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega su podnete odgovarajuće prekršajne prijave, uključujući prijavu za nasilničku vožnju.
 
  • Харалампије

    08.10.2023 16:15
    Познајем крај . Тамо нема услова за ту брзину.
  • Uros

    08.10.2023 10:24
    Kao prvo i presretac je napravio iste prekrsaje sto nije dozvoljeno jer su i oni pravili opasne situacije gde moze neko da pogine. Ne pratite ga vise nego javite sledecoj Policiji koja ce ga zaustaviti. Sramota od sigurnosti presretaca koji isto tako ulazi u makaze i pravi iste prekrsaje. Nije izgovor da prati nekoga nikad niti moze biti a da druge stavljas u opasnu situaciju. Ima sofera koji ce se samo prepasti i zabiti u vas.
  • Gari

    08.10.2023 09:35
    Poznam coveka iz fine familije uvek se kulturno javi...ko bi rekao,treba mu pruziti jos koju sansu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija