Vučić negirao da njegov sin ima veze sa napadom u Banjskoj: Jedini terorista na Kosovu je Kurti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je da njegov sin Danilo ima bilo kakve veze sa napadom u Banjskoj.

On je naveo da su takve optužbe lažne i da njegov sin samo voli Kosovo i Metohiju.

"Večeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše mete. Danilo, naravno, nema nikakve veze ni sa čim, osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN. Pokušao si Kurti i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako, junački i muški kako samo ti umeš. Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišeš srpski narod, a za Danila ne brini, hrabar je mladić, nikada i ni po čemu tebi sličan. A, Šolaku i domaćim kriminalcima, kojima Kurti uređuje medije, samo poručujem da Srbiju neće pobediti", objavio je Vučić na Instagramu.
 
Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja prethodno je objavio fotografije ličnih dokumenata čoveka koji je navodno učestvovao u napadu 24. septembra, uz navode da se radi o osobi bliskoj Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije.
 
Svečlja je objavio fotografije za koje tvrdi da se radi o zaplenjenim ličnim dokumentima u dva sistema - M.J. iz Mitrovice, odnosno iste osobe iz Ugrinovaca, prenosi KoSSev.
 
Identifikovao ga je ne samo kao pripadnika naoružane uniformisane grupe Srba koja je izvela napad u Banjskoj, već i kao navodnog napadača na KFOR u maju ove godine u Zvečanu, ali i da se radi o bliskoj osobi Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari 28

  • @Plaćač poreza

    09.10.2023 15:22
    Interesuje me da pročitam jedan tvoj komentar u kojem tražiš da okupaciona uprava na KiM isporuči Srbiji albanske teroriste organizovane pod takozvanom "OVK". Samo jedan. Bilo kada napisan pre ovog.
  • /

    09.10.2023 14:36
    /
    @milance
    neverovatno je da postoji neko ko nije svestan da cemo posledice ovog avanturizma tek osetiti
  • felix

    09.10.2023 10:48
    izgleda
    mister bin uprpo a !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija