Vlada negira da je Ana Brnabić odbila da se fotografiše sa ostalim liderima u Tirani

Vlada Srbije demantovala je vest da je premijerka Ana Brnabić odbila da se fotografiše sa ostalim liderima, tokom učešća na samitu Berlinskog procesa u Tirani.
"Naime, predsednica Vlade Ana Brnabić učestvovala je u zajedničkom fotografisanju svih lidera Evrope i regiona u Tirani, kao što možete videti u priloženim fotografijama. Time je Srbija još jednom pokazala da ne vodi politiku izolacije, već da je okrenuta saradnji i rešavanju svih otvorenih pitanja dijalogom", stoji u saopštenju Vlade.
Kako se ocenjuje u saopštenju, "ovakve neistine plasirane u javnosti takođe nanose štetu ugledu Republike Srbije i koriste samo onima koji našoj zemlji ne žele dobro".
"Bez namere da ulazimo u razloge plasiranja lažnih vesti, još jednom podvlačimo da je Republika Srbija, samim boravkom premijerke u Tirani i njenim razgovorima sa evropskim liderima, potvrdila da je trajno opredeljena za politiku integracija, saradnje i regionalnih povezivanja", stoji u saopštenju.
 
Mediji su prethodno objavili, uz fotografije, da se premijerka Srbije nije danas fotografisala zajedno sa ostalim učesnicima samita Berlinskog procesa u Tirani.
 
 
Foto. Beta (Evropski savet)
 
Tada je navedeno i da su, nakon fotografisanja ispred Piramide, za učesnike samita, folklorni ansambli zemalja sa Zapadnog Balkana igrali tradicionalne igre i da je Ana Brnabić prisustvovala tom nastupu.
 
Na fotografiji koju je objavila Vlada Srbije, na kojoj je Ana Brnabić, vidi se i osoba u narodnoj nošnji.
  • Dr N69

    17.10.2023 06:44
    Rukovanje
    Da mi je neko rekao da cu je jednom u zivotu ja kao obicni mali gradjanin koji shvata svu besramnost njenog lidera,podrzati i odati joj priznanje-ne bi verovala.Ali eto ...
  • Miko

    17.10.2023 05:17
    i njenim razgovorima sa evropskim liderima,kojim jezikom se koristi kad komunicira? Misli ozbiljno. Ona nesretna ne ume jednu da sastavi ni na svom.
  • 9

    16.10.2023 23:52
    Ono kad
    se dovuče dete na slikanje , a ispadne poslednji puvanjak.
    Neka se ugleda na svog Kosovskog brata pa se ušlihta odma do koleginice možda izdejstvuje kakvu pogodnost za smrdistan kao mačo tip.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.