Ponovo otvoren prelaz Jarinje

Administrativni prelaz Jarinje otvoren je iz smera centralne Srbije ka Kosovu i Metohiji, potvrdili su RTS-u službenici na punktu.
Jarinje je otvoreno posle 24 dana, pošto je bilo zatvoreno iz smera centralne Srbije nakon sukoba u Banjskoj.
Od tog 24. septembra bilo je dozvoljeno kretanje iz smera Leposavića ka Raški ali ne i u suprotnom smeru.
Administrativni prelaz Brnjak otvoren je posle deset dana od događaja u Banjskoj u smeru centralne Srbije ka Kosovu i Metohiji.
 
Prelazi su bili zatvoreni samo iz smera ka KiM, dok su ka centralnoj Srbiji bili otvoreni sve vreme. Za razliku od prelaza na severu KiM saobraćaj na prelazu Merdare je funkcionisao nesmetano.
  • Realista

    18.10.2023 10:03
    Sporedni zemljani putevi
    Očekuje se ozbiljan pad prometa i porast cena krivotvorene robe na srpskom tržištu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.