Vučević plašio članove SNS na proslavi: Evo šta će biti ako pobede bivši

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da je SNS "sačuvala slobodu i nezavisnost Srbije i vratila joj ugled, što je rezultat svih članova te stranke".
Vučević plašio članove SNS na proslavi: Evo šta će biti ako pobede bivši
Foto: FoNet (Instagram/Miloš Vučević)
Obraćajući se članovima stranke, on je iskoristio priliku da ih zastraši predviđanjima šta će se sve desiti ako vlast na izborima 17. decembra osvoje "bivši".
On je kazao da je 15 godina postojanja stranke tek prvo poluvreme, a da drugo neće biti nimalo lako.
"Neće navijati za nas ni sudija, ni VAR-soba. Protivniku će biti dozvoljeno da nas povređuje, arbitar će nama davati žute i crvene kartone, a mi moramo dobro da razumemo da sve što je urađeno u 15 godina, kao vodom može da bude odnešeno u neverovatno kratkom periodu ako se na vlast vrate oni koji su uništavali Srbiju", rekao je Vučević.
 
Članovima je poručio da iza eventualne izborne opozicije stoji "najveći politički tajkun Srbije" Dragan Đilas, za kojeg je rekao da "ne sme da se sam kandiduje jer misli da su Marinika Tepić i Miroslav Aleksić prihvtljiviji glasačima".
 
"Kad bi se oni vratili na vlast", ocenio je Vučević, "istog dana bi uveli sankcije Rusiji i otežali poziciju Srbije na zaštiti Kosova".
 
Dodao je da bi "opozicija išla ka tome da Srbija bude deo NATO alijanse i čime bi izgubila svoju vojnu neutralnost".
 
Vučević je naveo i da bi opozicija dolaskom na vlast "proglasila Srbiju za genocidnu državu, a srpski narod za genocidni narod".
 
"Kada podvučemo crtu posle ovih 15 godina postojanja SNS – stranke koja je bila neophodna Srbiji, videćemo kilometre i kilometre autoputeva, modernizovane i brze železničke pruge, stotine fabrika, nove kliničke centre, bolnice, domove zdravlja…", kazao je Vučević.
 
"A Srpska napredna stranka i naši politički saveznici moraju da imaju politički odgovor na to i da pobede na izborima koji su pred nama, a ne da imaju malodušnost i bezvoljnost. Nema predaje, ovo je prvo poluvreme. Nemamo pravo na razočaranost, defetizam, umor, nego na političku borbu, borbu za Srbiju", rekao je Vučević.

Komentari 63

  • Stvarno

    25.10.2023 08:57
    U pravu je!
  • Ko je..e narod

    25.10.2023 04:56
    Čitalac iz EU
    Šteta. Više bi Vučević zastrašio Vučićeve čankolizce i podrepaše, u koje se i on kao počasni član takođe ubraja, viđenih na pomenutom skupu, -pogotovo one istaknutije iz SNS-a, da im je rekao pravu istinu. Da će ih, ako bez krađe izbora, lažnih spiskova glasača, muvanja sa glasačkim listićima isl. padnu sa vlasti, narod hapsiti i juriti BG ulicama da ih pohapsi! Ovako i kod eseneslija vlada ubeđenje -jeb.š narod, sredićemo ga i ovaj put!
  • Marina

    24.10.2023 22:21
    Mi iz SNS
    Jedva čekamo da naše lopuže odgovaraju za sve što su pokrali. Mnogo znamo, a ko zna koliko još... Plaši se on odgovornosti. Ne treba nas da plaši, mi nemamo čega da se bojimo. Neka lopovi odgovaraju, krajnje je vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija