Vučić: Delimično sam odrastao na ulici, nije mene samo jednom policajac dovodio u stanicu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na Pinku da su ovi izbori važni jer posle njih četiri godine neće biti izbora, te da će posle toga svi izbori zajedno biti održani 2027. godine.
Vučić: Delimično sam odrastao na ulici, nije mene samo jednom policajac dovodio u stanicu
Foto: 021.rs
U razgovoru koji je trajao više od sat vremena, on je rekao da ga je u mladosti više puta privodila policija i da je "delimično odrastao na ulici".
On je u jutarnjem programu gde je više od sat vremena posvetio kritikama opozicije, između ostalog poručio građanima da ako misle da im je bolji Nebojša Zelenović, Dragan Đilas ili Zdravko Ponoš, slobodno glasaju za njih, ali da u njihovo vreme nije bilo bolje.
"A meni ćete da pretite zatvorom i plivanjem? Pa ja sam delimično na ulici odrastao. Nije mene jednom policajac dovodio u stanicu i sa stadiona i odavde i odande, pa ćete vi sad da mi pretite, ali nikad nisam krao i pljačkao svoj narod, a mladost nosi ludosti", rekao je predsednik države.
 
On je izneo niz kritika na račun opozicije, nekadašnjeg funkcionera Demokratske stranke Dušana Petrovića nazvao je "nosiocem kriminalno-lopovske aktivnosti" u Šapcu, a sva istraživanja javnog mnjenja ocenio je kao lažna.
 
Ponovio je da je opozicija "dobila izbore za 17. decembar", ali nije naveo kada će ih tačno raspisati.
 
Na kraju je ponovio da su izbori važni jer posle toga izbora neće biti četiri godine, a da će 2027. biti održani svi izbori zajedno.
 
Dodao je da zbog obaveza neće uspeti da učestvuje mnogo u kampanji, ali će "učestvovati srcem".

Komentari 59

  • taras

    26.10.2023 09:44
    laža i paralaža
    Loš čovek, loš , loš, loš.....
  • Sonja

    25.10.2023 21:23
    I ponašaš se kao da te je ulica vaspitala.Nadam se da ces završiti na njoj.
  • Mile ☘️

    25.10.2023 19:44
    Dobar primer
    Dobar primer daje našoj inače posrnuloj deci. Kada se predsednik hvali takvim stvarima stvarno ne znam šta da očekujem u budućnosti. Sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija