Gašić: Nekada sam prodavao kafu i lepio pločice, a sad sam ponosni ministar

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić izjavio je u Skupštini Srbije, obraćajući se opozicionim poslanicima, da ne vidi ništa loše u tome što je prodavao kafu i lepio pločice.
Gašić: Nekada sam prodavao kafu i lepio pločice, a sad sam ponosni ministar
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
"Rekli ste mi da sam prodavao kafu. Jesam, šta je tu loše", upitao je Gašić i istakao da je "lepio pločice i majstor je za fuge, a sada sam ponosni ministar".
Gašić je rekao da veoma poštuje Dom Narodne skupštine Srbije i poslanike i nikada nije ušao u tu instituciju da nije prošao KD pregled.
Odgovarajući na neka od poslaničkih pitanja, među kojima je i ono o Aleksandru Šapiću zbog navodnih pretnji telefonom vlasnici lokala "Košnica", Gašić je rekao da je pretnja telefonskim putem prijavljena 6. decembra 2022. godine, da je policija postupala po prijavi i 13. januara izveštaj je poslat Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.
 
Govoreći o konkursu za direktora policije, Gašić je kazao da njega postavlja Vlada Srbije na pet godina, na predlog ministra posle sprovedenog javnog konkursa.
 
Komentarišući navodni progon nepodobnih policajaca, pre svega Dragana Kecmana, rekao da je on 2016. godine privremeno premešten sa radnog mesta, a potom raspoređen na mesto koordinatora dva u UKP i u komisiju za istraživanje ubistva novinara.
 
"Kecman se saglasio sa tim, a posle starosne penzije ostao je na poziciji koordinatora dva u UKP. Protiv njega nije bilo pritužbi, a on nije pokretao postupke koji bi ukazali na njegovo nazadovoljstvo", rekao je Gašić.
 
"Kažete da sa ljubavlju pričam o svom šefu. Za razliku od lidera vaših stranaka on nikada dinar nije ostao dužan i sve što je obećao je ispunio", dodao je on.
  • Penzioner

    26.10.2023 20:58
    Krusevac blista zahvajujuci Ba
    Krusevac blista zahvaljyjuci bati .dodjite da vidite kako je lepo sredjen grad .kruzni tokovi .fontane .njemu svaka cast .mozete da pisete sta hocete ali ono sto je on za grad uradio niko nije .!!!
  • Bolje da

    26.10.2023 16:04
    Si lepo pločice i prodavao kafu nego što ovom naivnom narodu prodajes fore.
  • Tatko na svi

    26.10.2023 11:58
    Stam vas bilo!
    Vredjate ljude koji su radili,vredjate zanatlije.90%vas koji konentarišete NEZNATE VOLA U D..E da ubodete.U čemu je problem?U tome što je neko morao se muči godinama i da radi a neko živeo na tatinim i maminim ledjima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija