Vučić: Nisam neko ko kaže - posle mene potop

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je na to da ne postoji ni porodica u kojoj su stvari idealne, a kamo li politička stranka.
Vučić: Nisam neko ko kaže - posle mene potop
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Vučić je na komentare da se lokalni funkcioneri ponašaju neprimereno odgovorio da "u svakom žitu ima kukolja" i da je on toga svestan.
"To je ljudska priroda, da li sam spreman da saslušam - jesam. Ali da ja ne govorim loše o partiji koja, kao i svaka, ima i 'kukolja', ništa nije idealno, ne postoji takva partija i porodica u kojoj su stvari idealne, ali je ta partija donela sve ove promene i promenila lice Srbije", rekao je Vučić na TV Hepi.
Ističe da nije redak slučaj da se određeni lokalni funkcioneri pozivaju na njega, kažu "rekao je šef" i da najčešće to do njega uopšte ne dođe.
 
Predsednik je rekao da će uvek imati primedbe, ali da oseća jed, ali ne i gnev jer zna da racionalno odvoji od emotivnog i šta je to što u ljudskoj prirodi može da se pobedi, a šta ne.
 
"Ja sam danas samo član Srpske napredne stranke, nemam pojma jesu li me stavili u neku funkciju. Nisam predsednik, bila je čast da je vodim 10 godina, to su godine velikog uspeha. Nisam neko ko kaže - posle mene potop", rekao je Vučić.
 
Naglasio je da nikada nije imao problem i da nema sujetu koja ne bi dozvolila da izgovori "predsednik naprednjaka Miloš Vučević" već da to govori sa zadovoljstvom.
 
"Kao i za predsednika Srbije jednog dana - jer verujem da će biti neko ko će moći da nasledi ono što sam ja radio, i pre mene predsednik Tomislav Nikolić. I SNS će imati svu moju podršku, jer moj život i život zemlje se ne završava mojim odlaskom sa neke funkcije", poručio je Vučić.
 
On je dodao da su mu iz SNS rekli da je po istraživanjima javnog mnjenja i dalje najpopularniji i predložili da bude nosilac liste, kako bi potvrdili poverenje naroda.
"Ja sam rekao to mi je najveća čast, ali da neću moći na svaki miting i skup, imam puno obaveza, putovanja, poseta, ja ne mogu na primer sutra ništa da radim po pitanju stranke, jer imam celodnevnu posetu Ursule Fon der Lajen", rekao je predsednik.
 
Vučić je rekao da se vodi onim što mu je davno rekao pokojni izraelski premijer Šimon Peres - a to je da đaci koji ne rade dva sata, neće biti dobri đaci, a radnici koji ne uče dva sata neće biti dobri radnici i da on i dalje svakodnevno uči.
  • Vučić i potopi

    01.11.2023 16:59
    Čitalac iz Nemačke
    Vučić je potpuno u pravu. Potop, svuda gde se on pojavljivao, JE DOŠAO PRE NJEGA. Jer je ON stvorio uslove za potope svojom vladavinom koja traje duže od 10 godina -zato sadašnji potopi dolaze pre njegovog dolaska na neko otvaranje, na teren, na političke skupove... Naravno da će pokušati da pobegne iz Srbije POSLE POTOPA. Ako mu narod to dozvoli.
  • Inspektor

    31.10.2023 13:45
    Inspektor
    Botovi zar niste svesni da spisak svih vas postoji jer vas SNS placa od para Gradjana i zato cete odgovarati po zakonu! Izvolte na minuse jos malo
  • Били Кацига

    31.10.2023 11:21
    Од 1990.-2023. после 33 године демократије стигосмо у Социјализам ,е за још 33 ће мо видети Мурата и Бајазита

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.