Jutka ponovo u upravi Brusa - sada je član Privremenog organa

Vlada Srbije je imenovala Privremeni organ Brusa posle raspuštanja Skupštine opštine i ostavke predsednice opštine. U njemu će se ubuduće nalaziti i bivši predsednik opštine Milutin Jeličić Jutka.
Vlada je za predsednicu Privremenog organa postavila Valentinu Milosavljević, doskorašnju predsednicu opštine, koja je podnela ostavku kada i svi naprednjaci na čelu gradova i opština u kojima treba da se održe lokalni izbori, piše N1.
Za članove Privremenog organa imenovani su Radovan Stajić, Dalibor Savić, Milutin Jeličić i Vojislav Milisavljević.
Opština Brus je posle lokalnih izbora 2020. godine postala specifična po tome što su najviše funkcije pripale ženama – pred pomenute predsednice opštine Valentine Milosavljević, tu su bile profesorka fizike Milijana Todorović kao zamenica predsednika opštine i Dragana Despotović kao predsednica lokalnog parlamenta.
 
Ovakva odluka doneta je posle odluke suda da prvog čoveka Brusa, Milutina Jeličića Jutku, osudi zbog krivičnog dela "nedozvoljene polne radnje" nad zaposlenom u Opštini Marijom Lukuć.
  • Pa mislim

    01.11.2023 07:55
    da li je moguće da toliko ne poštujete ovaj narod? Da li je, zaista, moguće????
  • Jakov

    31.10.2023 23:11
    Pravi kadar
    E sad je vec dogorelo do nokata ako nikog drugog ne nadjoste za privremenu upravu. Jadno, bedno, odluka Vlade katastrofalna.
  • BGD 011

    31.10.2023 19:15
    Hajde da se volkamo
    Jel to onaj Jutka, bivsi predsednik opstine Brus, sto pisase 15.000 poruka svojoj sekretarici u stilu : „Kad ćemo da se volkamo", „Želkam te", „Cmok"? Zaista SNS ima kvalitetne kadrove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.