Lansira se velika građanska kampanja za izlazak na izbore s pitanjem: Dokle više?

Udruženje organizacije civilnog društva, okupljene u "Građanske inicijative", lansiraju kampanju "Dokle više?" s ciljem mobilizacije građana da izađu na izbore i glasaju.
Kampanja će zvanično biti lansirana u četvrtak, 2. novembra u 18 časova u Prostoru "Miljenko Dereta" u Beogradu.
Tada će biti saopšteni i detalji celokupne kampanje.
"Ove izbore dočekujemo spremni i organizovani. Udružili su se aktivisti, srednjoškolci, profesori, studenti, umetnici i brojne aktivističke grupe širom Srbije", poručuju iz "Građanskih inicijativa".
 
Osim mobilizacije za izlazak na izbore, kampanja će se fokusirati i na izuzetno bitnu ulogu kontrole zakonitosti odvijanja izbora, odnosno učešća građana u ulozi kontrolora i "čuvara" glasačkih kutija".
 
U društvu preplavljenom nasiljem, nepravdom, zastrašivanjem, svi se svakodnevno pitamo DOKLE VIŠE. A mi sami imamo odgovor: masovni izlazak na izbore 17. decembra nam daje mogućnost da odgovorimo.

"Ovo nije samo lansiranje kampanje. Ovo je demonstracija zajedničkog odgovora na pitanje - dokle više", navode "Građanske inicijative".

  • R49

    02.11.2023 17:19
    Dokle više?

    Zakasnelo pitanje.
  • Murtina kampanja

    01.11.2023 19:37
    Dokle više Kurta?
    Ne nasedamo
  • pera

    01.11.2023 18:18
    Zelim da vidim Djilasa i ove oko njega na vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija