Prvi na Vučićevoj listi Vučević, Brnabić i istoričar Dejan Ristić, na listi i Gujon i Tanja Macura

Na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na prvom mesu kandudata za narodne poslanike je predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.
Druga na listi je premijerka Ana Brnabić.
Treći je istoričar Dejan Ristić, sledi doktorka Marija Zdravković, pa dosadašnji predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić.
Šesta među kandidatima vladajuće stranke je operska pevačica Ljubica Vraneš, a odmah za njom violinista Jovan Kolundžija.
 
U prvih deset su još i poitikilog Marina Raguš, profesor Stojan Radenović i ekonomista Dejan Tomašević.
 
Pri vrhu liste su i Nikola Selaković, Arno Gujon, Milenko Jovanov, Sandra Božić i Zlatibor Lončar, kao i Željo Rebrača, Tatjana Macura i Goran Rakić.
Republička izborna komisija proglasila je na današnjoj sednici izbornu listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".
 
Listu je svojim potpisima podržalo 92.637 birača. RIK je ustanovio da je od toga pravno valjanih izjava birača 88.083.
 
Izbori u Srbiji održaće se 17. decembra.
  • Voja

    03.01.2024 13:46
    Jo
    Napustih SNS. Postade sekta preletaca.
  • Сеновић

    04.11.2023 15:40
    Готов је.
  • MS

    03.11.2023 23:01
    MS
    Kao član SNS zaista ovde nevidim vise kome da dam glas? Nema vise od SNS onog iz 2011/12 jer mi koji smo od početka iz uverenja da možemo učiniti dobro svojoj Srbiji smo sistematski sklanjani od 2017 i ostali su samo neki ljudi kojima je novčani interes sve i svasta!!! Gledam razmišljam sa dosta starijih članova i vreme je zaista za Promene i to korenite!!! Ali mi stariji nemamo vise nikakvog uticaja niti možemo SNS vratiti tamo gde pripada i zato treba da nestane jer sa ovima…nestace brže nego sto pomišljaju!!! Moj glas ide Aleksicu i u njemu vidim energiju želju za napredak i spas Srbije!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija