Određen pritvor policajcu osumnjičenom za zlostavljanje u Novom Pazaru

Osnovni sud u Novom Pazaru odredio je danas pritvor do 30 dana policijskom službeniku I.M. (36) iz tog grada, uhapšenom zbog sumnje da je, zajedno sa N.M. (36), zlostavljao i mučio E.B. (34).
Određen pritvor policajcu osumnjičenom za zlostavljanje u Novom Pazaru
Foto: 021.rs
Pritvor je određen zbog opasnosti od mogućeg uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.
"Pritvor do 30 dana određen je i N.M, iz istih razloga, ali kako je on u bekstvu, za istim je raspisana poternica", naveli su iz osnovnog suda.
Policajac, koji je suspendovan početkom oktobra nakon što je protiv njega podneta krivična prijava zbog prevare, sumnjiči se da je sa N.M, 31. oktobra u jednom ugostiteljskom objektu više puta udario E.B, što je snimljeno i kasnije objavljeno na društvenim mrežama.
 
Novopazarska policija je saopštila da je, iako im taj događaj nije prijavljen, saslušala I.M. i E.B. koji su tvrdili da su se dogovorili da "tuču isceniraju i to objave na društvenim mrežama".
 
Zbog sumnje da je, pre tuče, E.B. na nacionalnoj osnovi vređao osobe koje su gledale njegov snimak na jednoj društvenoj mreži, protiv njega je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal podnelo krivičnu prijavu za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
 
Taj postupak vodiće se pred pravosudnim organima u Beogradu.
  • Радојка

    04.11.2023 09:47
    Осумњичен за злостављање ,пријава поднешена за превару,па сад ће судија да пресуди да је у питању скеч скривена камера,а ми што прочитасмо има да испаднемо узбуњивачи

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.