Potpredsednica DS Tatjana Manojlović podnela ostavku jer nije kandidovana za poslanicu

Doskorašnja poslanica u Skupštini Srbije Tatjana Manojlović je danas saopštila da je podnela ostavku na mesto potpredsednice Demokratske stranke (DS).
Kao razlog navela je da vrh stranke ne smatra njen doprinos dovoljnim i "ne ukazuju poverenje da u narednom periodu bude narodna poslanica", preneo je portal Nova.rs.
"Demokratskoj stranci sam dala najbolji deo sebe, bez kalkulisanja, trudila se da doprinesem vraćanju poverenja u organizaciju koja je izložena konstantnom razgrađivanju tokom poslednje decenije; sa kolegama sam uticala da se u javnosti vrati percepcija stranke časnih, posvećenih ljudi, iskrenih boraca za bolju Srbiju", rekla je Manojlović.
Navela je da je u Skupštini Srbije bila među nekoliko najaktivnijih opozicionih poslanika i zbog toga "trpela uvrede i pretnje najekstremnijih Vučićevih jurišnika".
 
"Kako Predsedništvo stranke i predsednik Zoran Lutovac to ne smatraju dovoljnim i svojim vrednovanjem ne ukazuju poverenje da u narednom periodu budem narodni poslanik, jedino logično je da na visoku stranačku funkciju dam ostavku", navela je ona.
 
Na kraju saopštenja se zahvalila "svim saborcima i članovima Demokratske stranke" na saradnji i navela da će i dalje biti "jedna među jednakima".
  • hula

    04.11.2023 21:17
    Još jedan pokazatelj da je ovde od vlasti jedino gora opopzicija.
  • Oxidant

    04.11.2023 14:09
    Daj , odradite ove izbore, pobedite i raspisuje nove.
  • Ns

    04.11.2023 13:56
    Jos jedan veliki faktor bez kog bi svet propao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija