FOTO Vučević sa prvog predizbornog skupa SNS: Biramo da li je Srbija neutralna ili prćija tajkuna

Prvi predizborni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", održan je danas u Leskovcu, u hali Dubočica.
Tom prilikom predsednik SNS Miloš Vučević rekao je da su izbori pred nama najvažniji izbori u 21. veku. 
 
"Nije bitno samo ko će dobiti najviše glasova. Mi ćemo, kao građani, birati da li će Srbija biti neutralna, da li će misliti svojom glavom i voditi se interesima svojih građana, ili će biti, kao što smo imali do 2012. prćija o kojoj odlučuju tajkuni. O tome svi moramo da vodimo računa kada budemo izlazili na borališta. Mi pred građane izlazimo čistog obraza sa jasnim rezultatima", poručio je Vučević.
Inače, skupu je prisustvovao i bivši predsednik SNS, a trenutni predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je tom prilikom izjavio da su Kosovo i Metohija "bili" i da će biti deo Srbije, da je tako "zapisano u Ustavu".
 
Na prvom skupu liste čiji je nosilac u kampanji za izbore 17. decembra, Vučić je u Leskovcu rekao da je politika liste oko SNS "slobodna, nezavisna, slobodarska Srbija".
 
"Za razliku od onih koji bi da se junače žrtvujući vašu decu, ja vam kažem da ću da čuvam živote vaše dece i naše Kosovo i Metohiju", rekao je Vučić. 
 
On je kazao da Srbijom "neće upravljati niko van granica zemlje". 
 
"Ne damo da nam sruše Srbiju tradicije, porodice, da strani faktor odlučuje kakva će biti budućnost zemlje. Srbijom će da upravlja naš narod, naši građani. To je naša politika, samostalna, nezavisna, slobodna i slobodarska Srbija", rekao je Vučić. 
 
 
Ocenio je da lista "Srbija ne sme da stane" nije stranačka lista već lista građana na kojoj kako je rekao, ima Srba, Bošnjaka, Mađara i pozvao rukovodstvo i članstvo SNS da "izađu u narod i razgovaraju sa ljudima". 
 
Mitingu u leskovačkoj sportskoj hali prisustvovalo je više hiljada građana sa juga Srbije, a u prvim redovima su bili rudari rudnika Lece kod Medveđe.
 
Na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" za parlamentarne izbore su i kandidati Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), Partije ujedinjenih penzionera i proletera Srbije (PUPS), Zdrave Srbije i Srpske narodne partije (SNP). 
 
  • Ralle

    10.11.2023 08:31
    Ostalo mi nejasno KO TO GURA NASU DECU...A ON IH CUVA...ostalo je sve jasno..kao dan
  • Najgori su AV i SNS

    09.11.2023 17:02
    Glasajte za poštenije od AV
    Jeli to o tajkunima Vučić mislio na sebe i svoju porodicu? Ako je iole istinita priča koju je pre dve godine objavio jedan tabloid u BG da AV ima u jednoj kineskoj banci preko 2 milijarde € na svom računu a "Mali bata Andrej" skoro 400 miliona €, -verovatno od pokrađenih para iz budžeta, od mita dobijenog za uništavanje srpske privrede i predaje strancima, zlatnih rudnika Kinezima, oranica u Vojvodini Arapima itd. onda se AV, pominjući tajkune, omaklo jer je mislio na sebe i svoje! Pitam se zašto nije hapsio te novinare koji su izneli napred pomenute tvrdnje o Vučićevom bogatstvu- znači i ovde važi prastara srpska izreka "gde ima dima ima i bar malo vatrice"! Zato olovke u šake i 17. decembra na miran način bandu najuriti sa vlasti -krstićem na bilo kom drugom mestu jer gorih od eseneslija i njihovih podrepaša verovato da nema!
  • +65

    06.11.2023 09:20
    Teska demagogija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija