Vučić: Pomažem listi "Srbija ne sme da stane", otvoreno i pošteno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se na narednim izborima "ne bori ni protiv koga, već da pomogne listi 'Srbija ne sme da stane'".
Vučić: Pomažem listi "Srbija ne sme da stane", otvoreno i pošteno
Foto: FoNet (Ljiljana Stojanović)
"Ja se borim da pomognem listi 'Srbija ne sme da stane', nedvosmisleno, otvoreno, časno i pošteno ne želeći da se sakrijem. Isturio sam sebe jer smatram da su ovi izbori odsudni i da mi svoju sudbinu određujemo 17. decembra. Ovo nije fatalistički pristup, već objektivno sagledavanje situacije", rekao je Vučić.
Na pitanje zašto SNS ide u koaliciji sa radikalima na lokalne izbore, rekao je da tu "ima desetak stranaka koje okupljaju ljude koji su pošteno radili svoj posao".
 
"Nije im smetao Šešelj kada je podržao Marka Bastaća u Starom gradu ili Aleksandra Šapića na Novom Beogradu, samo kada je bilo protiv SNS-a", rekao je Vučić.
Upitan da prokomentariše izjavu ministra Tomislava Žigmanova da su Hrvati zabrinuti zbog ponovne saradnje Vučića sa radikalima, Vučić je rekao da se "vidi da je ministar mnogo zabrinut, a sedi u vladi i koristi službeni auto".
 
Dodao je da se ne bi kladio na slogan SPS-a "Srbija na ivici" koji treba da poruči da se s jedne strane treba osloniti na Dačića, kao i da socijalisti vide probleme koje drugi ne vide.
 
On je potvrdio da je bio upoznat da će socijalisti imati listu "Ivica Dačić- premijer".
  • Magistar

    07.11.2023 21:01
    EU
    Daj da ne budeš više vlast, pa da krenemo k'o ljudi napred.
  • HEGEL

    06.11.2023 11:01
    nema
    potrebe Vučko , ove iz opozicije bi pobedio i Žika Obretković ! hehe jedino paja patak da je magistriro bi imo šansu hahaha!
  • Marko

    06.11.2023 08:08
    Saucesnici
    I ne samo toj listi, onaj Vladimir Obradovic savetnik Nese Rominga i Nikole Petrovica kojeg si ga delegirao Djilasu da mu pomognes je isto tvoj kadar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija