FOTO "Uhapšen" automobil sa natpisima protiv Vučića: Vozilo duže vreme krstarilo Mladenovcem

Već neko vreme Mladenovcem patrolira automobil oblepljen sloganima protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Kako piše Danas, juče je vozilo "uhapšeno" i trenutno se nalazi u dvorištu Policijske stanice Mladenovac.
Na automobilu se nalaze slogani "Čija će deca vraćati Vučićeve dugove?", "Ko je ubio Vladimira Cvijana?", a dominiraju transparenti "Vučić je najgori" i "Bojkot".
Kako kažu Mladenovčani, ovaj automobil već duže vreme patrolira ulicama grada, a njegov vlasnik ga svakog petka parkira pored autobuske stanice i zatim iznese transparente pa ih raširi ispred spomenika na centralnom mladenovačkom trgu.
 
  • Zare

    07.11.2023 18:55
    Da li je ovde u pitanju predsednik Srbije, stranacka licnost, odnosno noslilac broja 1 na izbornoj listi, ili stavec.
  • beriljac

    07.11.2023 11:14
    cirkus
    Sad će ga poslati na vanredni tehnički pregled.Pa će biti da nije ofarban u skladu saobraćajnom i još par gluposti. Da izađe sa slikom gurua ne bi ga dirali.Šta sve moraju da rade ove krpe od policajaca.Jadno je na šta ih sve primoravaju.
  • a jel može

    07.11.2023 06:20
    jedno pojašnjenje?
    šta to tačno znači: "duže vreme"?
    jel to 5 godina? 10 godina? ili 2 sata? 5 sati? Molim ako ima ko od pravnika da mi besplatno pomogne, treba da mi bude neki proces pa bi mi dobro došlo da znam. Hvala unapred.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija