Dvojica u Šapcu vozili pijani, drogirani i bez vozačke dozvole

Šabačka policija, tokom vikenda, isključila je iz saobraćaja dvadesetšestogodišnjeg muškarca koji je vozio bez vozačke dozvole
Dvojica u Šapcu vozili pijani, drogirani i bez vozačke dozvole
Foto: 021.rs

Takođe, imao je 1,07 promila alkohola u organizmu i bio pod dejstvom amfetamina i kanabisa, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Кod vozača je pronađen paketić sa manjom količinom amfetamina, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava.

Patrola je iz saobraćaja isključila i četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je vozio sa 2,37 promila alkohola u organizmu, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole koja mu je u prethodnom periodu oduzeta.
 
Vozači su zadržani i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
  • Godža

    07.11.2023 19:53
    Nije tačno dok se ne dokaže
    N.N. lice. Zaštićeni zakonom. Država pazi na narkomane , pijane, ubice i siledžije da se ne blamiraju u okruženju a i šire. Tako je! Ovako mogu opet i opet i opet bez blama a naravno bez ikakvih zabrana na posedovanje vozačkih dozvola i ako su veliki rizik u saobraćaju kao narkomani.
  • xqt

    07.11.2023 07:21
    Sve po redu
    Dvojica u Šapcu vozili pijani, drogirani i bez vozačke dozvole

    Sad još da vidimo čiji su to sinovi, braća ili kumovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija