Koka-kola u Srbiji: Voda povezana sa trovanjem u Hrvatskoj nije na srpskom tržištu

Kompanija "Koka-kola HBC Srbija" saopštila je da se voda koja je povezana sa slučajem trovanja u Hrvatskoj ne nalazi u portfoliju te kompanije na srpskom tržištu.
Koka-kola u Srbiji: Voda povezana sa trovanjem u Hrvatskoj nije na srpskom tržištu
Foto: Pixabay
Iz "Koka-kole" kažu da su kvalitet i bezbednost njihovih proizvoda uvek bili ključni prioritet kompanije.
"Iskreno se nadamo brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj u Hrvatskoj", navedeno je u saopštenju kompanije "Koka-kola Srbija".
Nakon što su se društvenim mrežama proširile poruke u kojima se upozoravaju građani Hrvatske da ne konzumiraju sokove i vode koje proizvodi "Koka-kola" jer uzrokuju oštećenje jednjaka i želuca, u Kliničko-bolničkom centru Rijeka potvrđen je slučaj trovanja. Slučaj su potvrdili i iz riječke policije. 
 
Oglasila se i hrvatska "Koka-kola" i potvrdili da je jedan slučaj povezan sa njihovim pićem "Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate" u staklenoj bočici od 330 mililitara.
 
Slučaj trovanja vodom iz flašice u Hrvatskoj nije prvi, prethodila su mu još najmanje dva za koja je javnost saznala.
  • Gordana

    09.11.2023 23:26
    Zztop
    Da je koka kola punjena u Vojvodini zdravstvo stanje bi ti se poboljšalo iskreno mi je žao što je došlo do trovanja pozdrav iz Novog sada
  • Fića

    08.11.2023 13:26
    Coca cola...
    Naravno "da se ne nalazi u našem potrošačkom lancu prodavnica"...!
    Šta smo drugo i očekivali da će da kažu...?!
  • Petar PP

    08.11.2023 01:10
    Ne trošim njihove proizvode 24-25 godina, pa ni vodu za koju kažu da izvire ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.