Ponuda: Smart televizori uz Hipernet Duo i Trio pakete

Novi korisnici Hiperneta od danas, uz Hipernet Duo i Trio pakete mogu da kupe i Smart TV uređaje na 24 mesečne rate.

U ponudi se trenutno nalaze dva različita modela LG Smart TV uređaja, dijagonale 43 i 55 inča, a rata  mesečno iznosi 899 i 1399 dinara.

"Hipernet ponuda je sada zaokružena. Pored optičkog interneta, TV platforme i fiksne telefonije, sada su tu i uređaji, kako bi korisnici mogli da koriste sve prednosti digitalne televizije i novih tehnologija. Smart televizori omogućavaju instaliranje svake aplikacije koja se nalazi na Google Play Store-u, zahvaljujući modernom operativnom sistemu i opciji povezivanja na internet", rekao je Slobodan Papak, menadžer segmenta fiksnih usluga u Yettelu. 

Smart TV uređaji omogućavaju korišćenje velikog broja  TV aplikacija,  i to sve uz visok kvalitet slike, kontrasta i boja. 
 
"Nakon dve godine na tržištu, baza korisnika konstantno raste i njihovo iskustvo je odlično. Pored raznovrsnog sadržaja, stabilnog optičkog interneta, od nedavno je lansirana i Smart TV aplikacija. Tako da je sada moguće i bez dodatnih uređaja, na modelima koji će biti u ponudi, gledati sadržaj dostupan na Hipernet platformi", dodaje Slobodan. 

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.