Uhapšen tinejdžer koji je nožem izbo mladića kod Tehničke škole: Naneo mu teške povrede

Beogradska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg mladića neposredno nakon što je nožem povredio šesnaestogodišnjaka u neposrednoj blizini Tehničke škole u Železniku.
Uhapšen tinejdžer koji je nožem izbo mladića kod Tehničke škole: Naneo mu teške povrede
Foto: 021.rs
Sumnja se da su se učenici te škole, jutros u 8.25 časova, posvađali i potukli, nakon čega je osumnjičeni nožem ubo šesnaestogodišnjaka.
Povređeni mladić je prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede. Kako pišu Novosti, mladić je zadobio ubod pod levi pazuh, ali nije poznato da li je to jedina povreda.
Policija je rekla da nastavlja istragu u vezi sa ovim slučajem.
  • Професор

    23.11.2023 19:50
    Та школа више од 50 година носи и назив Тексас. У том насељу настала и озлоглашена група Забрањени(навијачи Партизана). Овакве ствари су за школу уобичајене.
  • HM

    23.11.2023 13:02
    nema sporta u skolama, van nastavnih aktivnosti, izvidjaca, izleta, kampovanja, planinarenja, nedeljno sredjivanja skolskog dvorista od strane ucenika - radnih akcija, radnih i sportskih druzenja, ustvari ima al se placa sve i socijalno druzenje, obrazovanje 2 i eto resena za robovsko drustvo, zavadi pa vladaj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.