Građani u dijaspori još sutra mogu da se prijave za glasanje

Državljani Srbije koji glasaju u inostranstvu imaju rok do sutra u ponoć da se prijave za glasanje na izborima 17. decembra.
Građani u dijaspori još sutra mogu da se prijave za glasanje
Foto: 021.rs
Pravo na prijavu imaju državljani Srbije koji imaju boravište u inostranstvu.
 
Mogu se prijaviti u diplomatsko-konzularnim predstavništvima.

Rok za dostavljanje podataka potrebnih za pripremanje posebnih izvoda iz biračkog spiska o biračima na odluženju vojnog roka, na vojnoj vežbi ili na školovanju u jedinicama ili ustanovama Vojske Srbije, odnosno o biračima koji služe zatvorsku kaznu ili su u pritvoru je 27. novembar.

Rok za dostavljanje rešenja o zaključenju biračkog spiska Republičkoj izbornoj komisiji je najkasnije 2. decembra u ponoć.
  • Косовка Девојка

    24.11.2023 18:35
    Јел се пријавише обадве Митровице на Косову ? пошто и једни и други имају двојна држављанства
  • jamajka

    24.11.2023 18:25
    Pokušali...
    ...da se prijavimo, bez uspeha. Već dve ili tri sedmice je svaki link nedostupan. Nemoguće je otvoriti bilo koji od njih i prijaviti se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija