Vučić: Lončar trenutno ne može na čelo BIA, ali neću da kažem da li je blizu toga ili ne

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako Zlatibor Lončar ne može u ovom trenutku da bude postavljen za direktora BIA do izbora novog direktora jer nije zaposlen u ovoj instituciji.
Vučić: Lončar trenutno ne može na čelo BIA, ali neću da kažem da li je blizu toga ili ne
Foto: 021.rs
Međutim, kako je dodao Vučić, neće da govori "da li je Lončar blizu ili daleko od te funkcije posle izbora".
 
"Sećate se kako su rekli da je pre tri dana postavljen za direktora BIA? Pa nije postavljen. Da li je daleko ili blizu, ja o tome neću da govorim dok ne bude neko postavljen", rekao je Vučić.
Dodao je da Lončara "izuzetno ceni i voli".
 
"Ali sasvim sigurno će prvo biti postavljen neko iz kuće (BIA) koji treba da vodi BIA taj period dok se ne postavi neki novi posle izbora, a Lončar nije zaposlen u BIA. Videćemo ko će to biti, imaju neka tri predloga, pa se o tome razgovara, pa i sa gospodinom (Aleksandrom) Vulinom", dodao je predsednik Srbije, piše Nova.rs.
Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević ranije je objavio na mreži X da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "doneo odluku da Zlatibora Lončara postavi na čelo BIA".
 
"Pošto je mafijaški režim pred porazom, kako bi njegovi kumovi zaštitili nelegalno stečeni kapital, noćas je Aleksandar Vučić doneo odluku da Zlatibora Lončara postavi na čelo BIA. Doktor smrt u obračunu sa opozicijom treba da opravda nadimak i obezbedi opstanak na vlasti", napisao je Milivojević 25. novembra.
  • K

    27.11.2023 15:17
    K
    Ovo nije bilo u Kolumbiji ni Meksiku! Sta dozvolismo AV i bandi...! Pocistimo ovaj Soder 17 inace ima da se cesemo tamo gde nas i nesvrbi a tada ce zaista biti prekasno!!!
  • Nebojsa

    27.11.2023 14:49
    Konstatacija
    Kad ćeš početi da hapsiš tvoje konjokradice i secikese za koje ti jave da ne možeš da ih nameštaš jer su na interpolovim poternicama?
  • Bubreg

    27.11.2023 14:46
    Ipak je on doktor
    "šilerova Lista"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija