Počinje isplata 20.000 dinara penzionerima

Počinje isplata 20.000 dinara jednokratne pomoći penzionerima, najavio je PIO fond.
Počinje isplata 20.000 dinara penzionerima
Foto: 021.rs
Kako je ranije objavio PIO fond, pomoć će dobiti svi koji su pravo na penziju ili naknadu ostvarili zaključno sa 23. novembrom ove godine, odnosno do tog datuma su podneli zahtev za ostvarivanje prava. 
To, kako su naveli u PIO fondu, znači da svi građani koji su podneli zahtev do 23. novembra i ispunjavaju uslov za ostvarivanje prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, imaju pravo na novčanu pomoć bez obzira na datum kada će im biti doneto rešenje.
Novac će im biti isplaćen naknadno, uz prvu isplatu penzije.
 
Ovaj novac dobiće i korisnici porodičnih i invalidskih penzija.
  • čiča

    30.11.2023 12:52
    humanitarna akcija
    Predlažem da svi oni penzioneri koji su najglasniji protiv vlasti, svojih 20000 dinara uplate u neke humanitarne svrhe. To bi bio pravi potez.
  • Superhik

    30.11.2023 10:26
    Ja podržavam našeg predsednika kada otima od penzionera, vrati im mrvice a većinu otetog prebaci svojim bogatašima koji će biti još bogatiji!
  • Garisa

    30.11.2023 10:09
    Predsednik uredno zaboravlja ucesnike rata!Zaboravio na spomenice i da i oni dobiju koji dinar,e dragi nas koji si se skrivao kada su drugi ginuli zbog vas moj glas necete dobiti ni u ludilu....Bice vam mali zatvori zato ulazite nase pare u to trebace vam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija