Otvoren nagradni konkurs za mališane "Pismo Božić Bati"

Otvoren je nagradni literarni i likovni konkurs Pošte Srbije "Pismo Božić Bati" i trajaće do 20. decembra, do kada je moguće poslati radove.
Otvoren nagradni konkurs za mališane "Pismo Božić Bati"
Foto: Pixabay
Na ovogodišnjem konkursu mogu da učestvuju mališani do 12 godina iz svih krajeva Srbije, a koje "Pošta Srbije" poziva da u susret najlepšem prazničnom dobu godine, opišu, nacrtaju ili naslikaju kako doživljavaju praznične radosti na temu "Božićna bajka".
 
Za učešće na konkursu mogu se prijaviti literarni i likovni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova. Mališani mogu da učestvuju pojedinačno ili kolektivno, zajedno sa svojim drugarima, a preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju.
Radove je potrebno poslati do 20. decembra na adresu: Poštanski pregradak 900, 11120 Beograd 35, nagradni konkurs "Pismo Božić Bati".
 
Uz sve radove, neophodno je priložiti izjave o saglasnosti za korišćenje i obradu podataka o autorima za potrebe konkursa od strane Pošte Srbije (izjave mogu biti i rukom pisane).
Radove će ocenjivati Komisija koju čine književnici Miloš Janković, Gordana Vlajić i Aleksandra Mihajlović, zajedno sa kolegama likovnim umetnicima i dizajnerima Pošte Srbije. 
 
Pošta Srbije će, za po šest najboljih radova u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji, kao i za tri specijalne nagrade dodeliti vaučere za tehničke i druge proizvode, vaučere za sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.
 
Rezultati nagradnog konkursa biće objavljeni 4. januara 2024. godine na svečanoj dodeli nagrada u okviru manifestacije Zimska bajka. 
 
Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti dostupni su na sajtu Pošte Srbije. Za dodatne informacije na raspolaganju je imejl adresa marketing.posta.
  • Мама Светлана

    29.11.2023 16:23
    Ево мој син написе: чика Аца скрено са стазе поклоне да врати мами и да имамо пуно чоколаде а ја да видим море
  • Posmatrač

    29.11.2023 12:39
    Deda Mraze
    Gde je tradicionalni konkurs "Piši Deda Mrazu"?
  • Deda mraz

    29.11.2023 11:52
    Ko je ili šta je božić bata?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija