BIA: Miketić da nas ne uvlači u svoje političke igre, sam je kriv za eksplicitni snimak

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) saopštila je da neće dopustiti da bude uvučena u "političke igre" Đorđa Miketića iz stranke Zajedno i njegove političke opcije.
BIA: Miketić da nas ne uvlači u svoje političke igre, sam je kriv za eksplicitni snimak
Foto: 021.rs
BIA je to saopštila nakon što se u medijima pojavio snimak eksplicitne sadržine na kojem je Miketić.
 
"Povodom nastavka napada pojedinih medija na Bezbednosno-informativnu agenciju, a u vezi sa eksplicitnim snimkom gospodina Đorđa Miketića, saopštavamo da BIA neće dopustiti da bude uvučena u političke igre gospodina Miketića i njegove političke opcije i ponavljamo da Agencija za nastanak i širenje pomenutog materijala, iz više razloga neumesne sadržine, ne snosi nikakvu odgovornost", kaže se u saopštenju BIA.
Ističe se da je jedan od zadataka BIA zaštita državnih organa, samim tim i Narodne skupštine i njenih poslanika, zbog čega je Agencija, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima, odmah i pokrenula istragu.
 
"Nepobitno je utvrđeno da je snimak autentičan i da je nastao svojevoljno i bez prisile, što je gospodin Miketić javno i potvrdio, kao i da ga je napravila muška osoba koja se nalazila u istoj prostoriji sa gospodinom Miketićem i nepoznatom ženskom osobom", stoji u saopštenju.
Dodaje se da niko drugi osim Miketića i ostalih učesnika u događaju sa eksplicitnog snimka ne može da snosi odgovornost za njegov nastanak kao i za njegovu distribuciju.
 
"Gospodin Miketić je sam u javnosti otvorio temu svog snimka i sam mora da snosi posledice svoje odluke, zato pozivamo i njega i pojedine medije da prestanu sa pokušajima da u svoje političke igre uvuku Bezbednosno-informativnu agenciju", poručili su iz BIA.
  • Miree

    30.11.2023 13:40
    Kupuj glasače kako god hoćeš al nemoj viriti u tuđ krevet. Nije lepo svako ima pravo na intimu. Šta da tebe snime?
  • Jovan

    30.11.2023 13:27
    Jovan
    Država nam se raspada oni se ovim bave! Za šta vas bre toliko plaćamo…?! I posle se čudite sto nam Kinezi Albanci Rusi Amerikanci…otimaju Zemlju i postajemo podstanari u sopstvenoj Zemlji! Sa ovima ako im AV ostane na Vlasti nejcemo jos dugo…
  • miodrag

    30.11.2023 13:11
    srem
    Ma vi (malim slovom) iz BIA ste sveci . Radite sve po zakonu i pravilu službe . Špijuni vam vršljaju po Srbiji , rekao precednik , tri države ste izgubili ali znate šta radi kilava opozicija i ostalih 5 miliona Srba tzv. unutrašnjih neprijatelja . Ako ovako nastavite Srbija neće biti ni beogradski pašaluk nego malo oko BG otprilike do Avale . Trebalo vas je posle 5.oktobra sve raspustiti . barem američki ambasadori ne bi imali još jednu dužnost .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija