Danas "žreb" za redosled predstavljanja stranaka koje su predale liste za izbore

U zgradi Radio-televizije Srvije danas će u 15 časova žrebom biti utvrđen redosled predstavljanja na televizijskim i radio programima stranaka čije su liste proglašene za parlamentarne izbore.
Danas "žreb" za redosled predstavljanja stranaka koje su predale liste za izbore
Foto: 021.rs
Republička izborna komisija utvrdila je u petak zbirnu izbornu listu kandidata za učešće na parlamentarnim izborima, na kojoj je 18 lista sa ukupno 2.817 kandidata predloženih za 250 poslaničkih mesta.
Osim parlamentarnih izbora, 17. decembra biće održani i pokrajinski izbori na kojima će učestvovati 13 izbornih lista, kao i lokalni izbori u 65 gradova i opština.
OVDE možete pogledati koje je sve liste proglasio RIK.
  • Слоба Милошевић

    02.12.2023 15:33
    Зашто нису звали Платинија и Бекембауера да промућкају лоптице ,Фифа то боље ради од Рика ,а ове уличне партије ако имају образа неће ни гостовати или оће без образа,па мало морген парламент
  • NS

    02.12.2023 14:26
    Kakva glupost...pa to niko više ne gleda...
  • Kuzman

    02.12.2023 13:32
    Pa šta će žreb kad se zna da će SNS biti prvi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.