Pojavio se Tomislav Nikolić: Volim Vučića kao da je iz moje kuće

Bivši predsednik i osnivač Srpska napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić poručio je na mitingu SNS u Beogradu da Srbija mora da nastavi dosadašnjim putem.
Pojavio se Tomislav Nikolić: Volim Vučića kao da je iz moje kuće
Foto: FoNet (Instagram/Miloš Vučević)
"Volim Vučića kao da je iz moje kuće. Samo ga i dalje slušajte ne sumnjajte u njegove poteze, zna više od drugih i radi više od svih. Budite jedna porodica", poručio je Nikolić, na predizbornom skupu u beogradskoj Areni.

On je rekao da "SNS nije odustala ni od jedne ideje koju je predstavio kada je osnivana SNS i kada je postao predsednik države".

Kako je naveo, izbori nisu odlazak u kladionicu, pa ako ti ne prođe tiket igraćeš iduće nedelje.
 
"Nemojte da se igrate, popravnog nema", dodao je.
 
Obraćajući se direktno predsedniku Vučiću poručio mu je: "Da bi deca Srbije imala miran san bez straha za sutrašnjicu želim vam dobro zdravlje i mnogo godina na čelu Srbije".

Komentari 54

  • Nikola

    05.12.2023 21:45
    Ako ga Toma voli kao da je iz njegove kuce neka ga i vodi u svoju kuci. A ne da ga potura nama da nam opet iskace iz frizidera. Pred svake izbore bojim se da otvaram frizider, sve mislim iskocice on sa parizerom u jednoj s palacinkom u drugoj ruci.
  • Miki

    05.12.2023 20:42
    Mislis one nelegalne kuce koja se ruse ili dvorca gde trosis drzavno???
  • Neformalno

    05.12.2023 20:25
    Najjači lik ikada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.