Vučić objavio snimak člana SPS-a kako peva uvredljivu pesmu o njemu, socijalisti se potom izvinili

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije danas objavio snimak na kome se čuje muškarac koji, uz muziku na proslavi, peva pogrdnu pesmu o Vučiću.
Vučić objavio snimak člana SPS-a kako peva uvredljivu pesmu o njemu, socijalisti se potom izvinili
Foto: 021.rs
Predsednik je snimak objavio na svom Instagram profilu (avucic), uz natpis da je u pitanju "lider SPS iz Blaca".
 
"Toliko o inventivnim programim i planovima za budućnost Srbije", napisao je Vučić.
Socijalistička partija Srbije (SPS) uputila je večeras izvinjenje predsedniku Vučiću i demantovala da je reč o lideru SPS iz Blaca.
 
Dodali su da nije reč o predsedniku Opštinskog odbora SPS-a u Blacu, već o "licu koje je bilo u grupi građana, koja se pridružila SPS-u".
Istakli su da je taj pojedinac odmah isključen iz stranke i razrešen svih funkcija u Blacu.
 
"Tako će biti sa svima koji ne poštuju politiku SPS. Želimo da uputimo izvinjenje predsedniku Aleksandru Vučiću, sa kojim SPS i naš predsednik Ivica Dačić, imaju veoma korektnu saradnju 11 godina, sa ciljem da tu saradnju nastavimo i posle decembarskih izbora u interesu Srbije", dodaje se u saopštenju.
  • zzz

    04.12.2023 17:38
    Naporan
    To njegovo: "Sve znam, ali ovo ne znam" je dodijalo svima. Sve ono što mu koristi, zna, a sve ono što mu ne odgovara, nezna. Toliko je proviDNO, da počinje da ide na nerve.
  • Cican

    04.12.2023 13:38
    Ne voli ga niko,pa se raspekmezio.Jadnik placa studente,srednjoskolce,penzionere i sve je dzaba opet ga ne vole.Treba da se zapita zasto.
  • PeraDetlić

    04.12.2023 08:02
    Kme kme njega niko ne voli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.