Isplata 10.000 dinara srednjoškolcima do kraja ove nedelje

Svi srednjoškolci će do kraja ove nedelje dobiti jednokratnu pomoć od 10.000 dinara.
Isplata 10.000 dinara srednjoškolcima do kraja ove nedelje
Foto: 021.rs
To je najavio ministar finansija Siniša Mali.
"Do kraja nedelje, kao što je predsednik obećao, isplatićemo svim srednjoškolcima takođe jednokratnu pomoć od 10.000 dinara. Neko će reći nije to malo ili mnogo novca, ali nije ovo pitanje novca, ovo je pitanje brige prema građanima Srbije", rekao je Mali u emisiji Hit tvit na Pinku.
Srednjoškolci su se za ovu pomoć prijavljivali proteklih dana, u svojim školama. Za razliku od ranijih isplata državne pomoći, iz nepoznatog razloga prijavljivanje za novac ovaj put nije išlo preko sajta Uprave za trezor, već su učenici u školama popunjavali formulare. 
  • Nemanja

    31.12.2023 23:33
    Nisu legle pare srednjoskolcim
    Ima li neko informaciju ni mom detetu nisu legle pare skola Kaze nema nista sa tim
  • Valentina

    28.12.2023 14:50
    nema uplate
    Ni mom detetu nije stigla uplata, kada sam otisla u racunovodstvo skole u pitanju je Gimnazija Mladenovac, zaposlena u sluzbi računovodstva mi je rekla da je zavrseno i da nece biti vise uplata. Ja se pitam sada kako to da neka deca dobiju novac, a neka ne, i samo eto tako gotovo. Nema smisla, sva deca treba da dobiju novac, ja stvarno ne znam kome da se obratim. Ako neko zna neka me uputi. Unapred Hvala
  • Nataša

    27.12.2023 22:52
    H
    Jedna uplata je legla a za drugo nije u čemu je problem da nam nije mnogo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija