Potvrđena optužnica protiv Belivuka, Miljkovića i njihovih supruga za pranje novca

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i njihovih supruga, zbog pranja novca.
Potvrđena optužnica protiv Belivuka, Miljkovića i njihovih supruga za pranje novca
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
Optužnicom su, pored Miljkovića i Belivuka, obuhvaćeni i Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Filip Ivanovski, Marija Milutinov i Snežana Đorđević, zbog više krivičnih dela pranja novca u periodu od 2015. do 2020. godine.
Na rešenje o potvrđivanju optužnice dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu. Optužnicom svi optuženi se terete za produženo krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu, osim Snežane Đorđević koja se tereti za krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu.
Protiv Miljkovića i Belivuka se vodi postupak pred sudom zbog sumnje da su organizovali kriminalnu grupu čiji se pripadnici terete za najteža krivična dela, među kojima je i sedam ubistava.
 
Ivanovski se tereti da je bio član te kriminalne grupe.
  • Tek

    05.12.2023 15:48
    Tek
    će biti Cinjarenja kada im SNS ode sa Vlasti jer svako hoće da prodje sa sto manje kazne! Svi će biti ne iznenađeni nego…?!!!
  • I tada...

    05.12.2023 15:21
    Ako bude
    Dolazi nova vlast
    ..pa kaže...ako Vi optužite ove,a to ne radite...jer su nam neophodni Vaši glasači...mi ćemo se Vama odužiti...i tako u krug...poštovani gradjani,vreme je da završimo sa ovim zlom !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.