Petorica u Beogradu organizovala prostituciju: Oglašavali sve preko "Halo oglasa"

Članovi organizovane kriminalne grupe M. T. (48), N. U. (28), S. L. (49), B. S. (41) i M. T. (37) uhapšeni su zbog posredovanja u vršenju prostitucije.
Petorica u Beogradu organizovala prostituciju: Oglašavali sve preko "Halo oglasa"
Foto: 021.rs
Kako se sumnja, oni su u periodu od januara do početka decembra ove godine, organizovali oglašavanje za prostituciju preko sredstava javnog informisanja, učestvovali u posredovanju, potom podsticali i navodili na vršenje prostitucije više ženskih osoba na teritoriji Beograda. 
Ženske osobe, kako se sumnja, koje su obezbeđivali za prostituciju, predavali su trećim licima - korisnicima usluga u pružanju seksualnih usluga, a novac pribavljen na ovaj način delili između sebe shodno zadacima i pokrivali troškove za ovu kriminalnu delatnost. 
Osumnjičeni su oglašavali prostituciju putem "Halo oglasa", kao i na internet portalu namenjenom za pružanje seksualnih usluga, postavljajući i ažurirajući oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih osoba, ugovarali vrstu usluge, mesto, vreme, dužinu i cenu, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu.
 
Prilikom pretresa stanova osumnjičenih, pronađena je veća suma novca, više mobilnih telefona, laptop koji je korišćen za različite vrste evidencija, kao i sim kartice.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Kada

    06.12.2023 21:42
    Kada
    je nelegalizuju! Lepo ko sav normalan svet legalizujmo i svi zadovoljni!
  • Kada

    06.12.2023 21:42
    Kada
    je nelegalizuju! Lepo ko sav normalan svet legalizujmo i svi zadovoljni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.