Deveta doživotna robija u Srbiji: Izrečena za ubistvo dvogodišnje pastorke

Viši sud u Zaječaru izrekao je doživotnu kaznu zatvora M.N. iz sela Donji Dejan kod Vlasotinca, jer je 21. februara u Zaječaru nasmrt pretukao dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge.
Deveta doživotna robija u Srbiji: Izrečena za ubistvo dvogodišnje pastorke
Foto: 021.rs (ilustracija)
Za smrt dvogodišnje P.V. Viši sud u Zaječaru odredio je doživotnu kaznu zatvora, a branilac osuđenog M. N. najavio je žalbu Apelacionom sudu u Nišu.
 
Ovo je deveta prvostepena kazna doživotnog zatvora u Srbiji.
U svojoj završnoj reči, tužilac je sudu predložio da M. N. za krivično delo teško ubistvo osudi na maksimalnu kaznu, odnosno na kaznu doživotnog zatvora.
 
Branilac Milinko Jovanović predložio je sudu da njegovog branjenika osudi na kaznu zatvora od 20 godina umesto na doživotni zatvor.
Veštačenje sudskog veštaka iz oblasti neuropsihijatrije ukazuje da je M. N. u vreme ubistva bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila.
 
Optužen je da je 21. februara u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio.
 
Dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru, gde je preminulo.
  • Ssy

    08.12.2023 07:10
    @ Joca
    Tačno je to što se rekli. Selektivna pravda negira samu sebe.
  • Bananamen

    07.12.2023 20:19
    Zasto se kao olaksavajuca okolnost navodi pijanstvo, odnosno neuracunljivost? Srecom, u ovom slucaju mu nije pomoglo nista.
  • Joca

    07.12.2023 19:46
    Kad bi isto ovako osuđivali i one što gaze ljude kolima ... pa da se ponadam da ovo društvo ima budućnost.

    Usamljen slučaj u moru potrebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.