Jovanović: Nismo posebno zadovoljni rezultatom, ali s obzirom na kontekst - to je sjajno

Lider stranke Novi DSS i koalicije NADA Miloš Jovanović je rekao da je njegova stranka ostvarila istovetan rezultat od pre godinu dana kojim "nisu posebno zadovoljni".
"Ali, s obzirom na kontekst i celokupnu situaciju, to jeste sjajan rezultat", rekao je Jovanović.
On je podsetio da je kontekst to što je njegova stranka "bila izložena skoro 10 meseci najbesmislenijim kampanjama", dok "neke televizije sa nacionalnom frekvencijom" u proteklih godinu i po dana "nisu uputile niti jedan jedini poziv za gostovanje".
On je izjavio da je njihova lista, prema sadašnjim projekcijama, osvojila oko 5,3 ili 5,4 odsto glasova na parlamentarnim i oko sedam odsto na izborima u Beogradu.
  • povlačenje

    18.12.2023 01:07
    Dečko mani se politike kome treba tvoja borba za cenzus. Ne zamlaćujte narod sa vaših par procenata ostavite politiku nekome ko je sposoban da sruši ovi mafiju a ne da im pomaže statiranjem na izborima.
  • Vlada

    17.12.2023 23:34
    Hteo za vas, ali nisam
    Kako da glasam za vas kada ste sa POKSOM? Mi iz Novog Sada najbolje znamo ko su oni imenom i prezimenom.

  • NS

    17.12.2023 22:58
    Da niste u koaliciji sa POKS-om, mozda biste imali bolji rezultat. Razmislite malo, idu lokalni izbori u NS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija