Zagrađanin: Ne damo Dačića, on je naš stub i gromobran

Predsednik Izvršnog odbora SPS Vladan Zagrađanin izjavio je da je lider te stranke Ivica Dačić njen stub i gromobran i da njegovo povlačenje sa čela SPS niko od socijalista ne prihvata.
Dačić je taj koji će povesti SPS u nove pobede, on nije kriv za lošiji rezultat, rekao je Zagrđanin za današnji Kurir.
"Ivica je besprekoran čovek i, kao svaki moralan čovek, on želi da prihvati da je krivac, pa je tako i poručio da bi mogao da se povuče sa čela stranke. Ali on nije taj krivac. Svi smo učestvovali i svi smo krivi", rekao je predsednik Izvršnog odbora SPS.
Kako je istakao, "Dačić je institucija SPS, on nosi partiju i zahvaljujući njemu smo imali uspehe, a za ovo ne može on da bude kriv".
 
"Ubeđen sam da 99 odsto naših birača to ne žele ni da čuju a kamoli da se desi. Ostavka apsolutno ne dolazi u obzir", poručio je Zagrađanin.
 
Nosilac liste "Ivica Dačić - premijer" Ivica Dačić u izbornoj noći je rekao je da će stranka u narednom periodu razmisliti i o promeni rukovodstva partije. On je tada istakao da nisu zadovoljni svojim rezultatom na izborima.
 
Kako je rekao Dačić, u poslednjih 17 godina su imali različite rezultate.
 
"Naravno da je ovaj rezultat nezadovoljavajući i razgovaraću sa kolegama o tome šta je najbolje za stranku u narednom periodu. Moje lično mišljenje je da je potrebno naći novog lidera stranke u budućnosti", istakao je Dačić.
 
Dačić je zaključio da je potrebno napraviti analizu može li SPS i može li on lično da nastavi dalje.
  • Decko koji obecava

    19.12.2023 17:33
    Ostavke
    A ne pada mu na pamet da ispuni obecanje. 35 godina na drzavnim jaslima. Necu da ga nazovem parazitom i cirkuzantom jer mi mozda moderator ne bi propustio komentar...
  • Sankcije u najavi

    19.12.2023 16:19
    Sa Dacicem i Vucicem putem korijenja.
  • Jedem

    19.12.2023 16:14
    Identitet ste krenuli da gubite onog momenta kada prvi put posle ko zna koliko niste imali svog predsedničkog kandidata. I tako... A sada kada ste bili napadani u predizbornoj kampanji kao Gaza, ćutali ste kao pi*ke. Zadržali ste kor glasova, ali vam je potencijal za više oteo Vučić lično. Dačiću, podrška, skloni se i pusti da te zaborave. Samo Ružić može popraviti situaciju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija