Funkcioner SPS-a: Godinama nam se kampanja svodi na Dačića, a on se dokazuje Vučiću

Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Čačku Nemanja Trnavac ocenio je da su loši rezultati te partije na parlamentarnim i lokalnim izborima održanim u nedelju.
Funkcioner SPS-a: Godinama nam se kampanja svodi na Dačića, a on se dokazuje Vučiću
Foto: 021.rs

Trnavac je za čačanski portal "Morava.info" rekao da se "kampanja SPS-a svodila na to da je lider socijalista Ivica Dačić sve vreme dokazivao vernost predsedniku države".

"Tu je i odnos u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom (JS) koja je dobila previše mandata u odnosu na snagu koju ima", rekao je Trnavac koji je u odlzažeoj Vladi državni sekretar u Ministarstvu za javna ulaganja.
 
Istakao je da je u Glavnom odboru SPS-a u Beogradu potrebna "duboka analiza izbora".
"Bilo bi poželjno da se 'promešaju karte' kada su funkcioneri u pitanju. Godinama se vrte isti ljudi, na čemu nam zameraju članovi", rekao je Trnavac. 
 
Kazao je da je SPS "partija koja baštini stručne kadrove", ali "već duži niz godina smo neprepoznatljivi".
 
Trnavac je naveo da rezultat SPS-a na parlamentarnim izborima u Čačku od 5,85 odsto ne odstupa mnogo od republičkog proseka socijalista od 6,5 odsto, te da je SPS doživela "ogroman pad" u Čačku u odnosu na izbore od pre godinu i po.
  • Takodje Verica

    20.12.2023 19:21
    Ukolilo zavisite od para iz Rusije, ukoliko vam je uzor Milosevic i naslednici, sumnjam da ce te se oporaviti.
    Preispitajte se.
  • zztop

    20.12.2023 10:53
    Pa kako nema novih lica, evo na primer marko milošević treći u dinastiji miloševića i treći na listi SPS-a može veselo sa uzdignuta tri prsta u skupštinu ...
  • NS

    20.12.2023 10:20
    Samo ti slavi Milosevica imaces na sledecim izborima 0,65 glasova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.