Nestorović koketira; Milivojević: Manjinska podrška vlasti izražava se s mnogo "nula"

Nosilac liste "Mi glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da on i njegovi saborci iz pokreta sigurno neće biti u koaliciji sa "Srbijom protiv nasilja".
Rekao je - "vidite šta rade sada posle izbora, kao da prave atmosferu Majdana".
 
"Sačekaćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni s kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili", rekao je Nestorović za Večernje novosti.
Dodao je da će osnivači pokreta, njih 11, "ovih dana da se sastane i da glasa, pa ćemo da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS i SPS za neke konkretne predloge".
 
"Mi jesmo opozicija, ali nismo opozicija svemu. Ukoliko bi u gradskoj Skupštini bilo dobrih predloga, ili ako bi se u republičkom parlamentu glasalo za Rezoluciju o Kosovu koja je u interesu države naravno da bismo to podržali", naveo je Nestorović.
Jedan od osnivača tog pokreta Aleksandar Pavić izjavio je za list Kurir da su sad jedine dve opcije koje mogu da budu u igri - saradnja sa listom "Srbija ne sme da stane", ili novi izbori u Beogradu.
 
Milivojević: Manjinska podrška se kod nas izražava sa mnogo "nula"
 
Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, koja je u koaliciji "Srbija protiv nasilja", kaže za N1 da se "manjinska podrška se u ovoj zemlji odvajkada izražavala švajcarskim, američkim i evropskim rečnikom sa mnogo nula".
 
Dodao je da ne želi da bilo koga optuži da je korumpiran, ali i da ako Nestorović kaže da će podržati vlast, treba da objasni svojim glasačima da li je opozicija.
  • Koja

    24.12.2023 17:02
    Zahtevamo
    Smene rukovodstva opozicije , obećavali a izgubili duplom razlikom, nove neukaljane ljude
  • S56

    21.12.2023 07:15
    Vrti para što burgija neće
    Misterija, koja to nije bila, je kratko trajala.
  • Simulacija života

    21.12.2023 07:03
    Trenutna vlast u Srbiji uglavnom funkcioniše po principu uceni ili kupi. Na jedan ili drugi način, Nestorović i ekipa će ući u kolo, hteli oni to ili ne, prevelik je ulog u igri za partiju, službe, kriminalce...

    Sa "Srbijom protiv nasilja" svakako ne mogu da sarađuju, jer su u pitanju potpuno suprotstavljene vrednosti - teorije zavere i religija protiv nauke, konzervativizam protiv progresa, staro protiv mladog, šarlatanstvo protiv profesionalizma... kao kada biste stavili "Balkan info" i "Danas" u isti koš, niđe veze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".