Vučić: Opozicija da se uozbilji do lokalnih izbora, ovi bili najpošteniji i najčistiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su izbori održani u nedelju bili do sada najčistiji i najpošteniji i da nikada više čestitiki iz inostranstva nije dobio.
Vučić: Opozicija da se uozbilji do lokalnih izbora, ovi bili najpošteniji i najčistiji
Foto: 021.rs
Tokom obilaska vijadukta kod Vrbasa Vučić je opoziciji poručio da se uozbilji i pripremi za važne lokalne izbore na proleće.

"Ja poštujem svaki glas, gotovo 900 hiljada glasova bivšeg režima ali 1,8 miliona glasova koje smo dobili mi. Izborna volja naroda biće poštovana", rekao je Vučić.

On je rekao da se opozicija ponaša kao dete koje se igra pa traži beogradske izbore, pa sve izbore ponovo.
 
"Svi znate da pričaju gluposti, ni na jednom zapisniku u Beogradu nemaju primedbe zato što su očekivali pobedu. Gde nestade onih 40.000 glasača iz RS, na kraju ih nije bilo ni 6.000 kao u vreme kad su im oni dali dvojno državljanstvo i mogućnost da glasaju", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinara.

On je dodao da je najlepšu čestitku dobio od francuskog predsednika Emanuela Makrona, ali i da, pošto izbori nisu predsednički, evropski zvaničnici čekaju završetak celog izbornog procesa. 

  • Đepeto

    21.12.2023 15:34
    Pinokio,ti li si?
  • Ujediniti desnicu

    21.12.2023 15:17
    Samo ujedinjena desnica, a da levica kao i sada ostane ujedinjena ruše Vučića i SNS. Sada su u Beogradu SNS i SPS imali 42% glasova, a opozicija 58% glasova. Ali je razjedinjena desna opozicija prosula 11% glasova jer su ostali ispod cenzusa. Da su desni izašli ujedinjeni, opozicija bi preuzela vlast u Beogradu već danas i bez Nestorovića.
    A vrlo važno je da desnica dobije neke svoje medije, sopstvenu tv.
  • Telep

    21.12.2023 14:22
    Kako li onda izgledaju neposteni izbori?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija