SPS daje punu podršku Dačiću: Da li će ipak ostati na čelu stranke?

Na sastanku rukovodstva Socijalističke partije Srbije data je puna podrška predsedniku SPS Ivici Dačiću.
SPS daje punu podršku Dačiću: Da li će ipak ostati na čelu stranke?
Foto: 021.rs

Navodi se, kao i u velikom broju dopisa gradskih i opštinskih odbora iz svih delova Srbije, da je za budućnost SPS ključno jedinstvo u partiji na čelu sa predsednikom Ivicom Dačićem, navodi se u saopštenju socijalista.

Kako saopštavaju, u januaru, nakon završetka izbornog procesa, biće održana sednica Glavnog odbora u cilju temeljne analize rezultata, dalje reforme i kadrovskog jačanja Socijalističke partije Srbije.

"Prioritet je završetak izbornog procesa i konstituisanje organa na svim nivoima. U skladu sa već ranije donetim odlukama, Socijalistička partija Srbije sa svojim koalicionom partnerima Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, spremna je za nastavak saradnje na svim nivoima sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom. Socijalistička partija Srbije se zahvaljuje svim građanima koju su dali podršku listi Ivica Dačić – premijer Srbije, na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima. Takođe, zahvaljujemo se svim članovima, aktivistima i simpatizerima na angažovanju, trudu i posvećenosti u prethodnoj kampanji", piše u saopštenju.
 
Predsednik SPS Ivica Dačić je, obraćajući se nakon prvih rezultata, rekao da je možda vreme da SPS dobije novog lidera.
  • Pele

    22.12.2023 21:27
    Le
    Upropastio stranku ,a oni njemu podrsku.
  • draaagi

    22.12.2023 20:49
    sps-ovci , vaš vodja je toliko dugo vodja da se oko njega širi
    miomiris mahovine.
  • Cocco

    22.12.2023 20:40
    Da dâ ostavku? On?
    Pa šta onda da radi kada pojma nema ni sa čim?
    Ma ni sa ovim što radi, pojma nema, al' barem se uklapa u okruženje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.