Marinika Tepić od danas na infuzijama, u štrajku glađu i Janko i Željko Veselinović

Marinika Tepić od danas će svakodnevno primati infuzije jer joj je zdravstveno stanje ugroženo štrajkom glađu, saopštila je Stranka slobode i pravde.
"Uprkos svemu tome, ona ne odustaje i odlučna je da ostane u borbi sve do poništenja izbora koji su brutalno pokradeni od strane SNS-a i Aleksandra Vučića", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su joj se u štrajku glađu pridružile i narodne poslanice Jelena Milošević i Danijela Grujić, a od danas i narodni poslanici Janko i Željko Veselinović.

Marinika Tepić štrajkuje glađu od 18. decembra.
 
"Pozivamo sve ljude da nam se, danas i sutra, 23. i 24. decembra, u 18 sati, pridruže na protestu ispred zgrade Republičke izborne komisije, kako bismo zajedno poslali poruku da volja građana Srbije mora da se poštuje i da im krađa neće proći", navodi SSP.

Komentari 38

  • Sito pa besno

    24.12.2023 15:15
    @Jedna zena
    Ne, ova žena nema visoke moralne standarde. Ova žena je donela odluku kao neko dete koje nije dobilo igračku pa će da naudi roditeljima tako što će nauditi sebi. Takvo ponašanje može biti očekivano od deteta ali kada dolazi od odavno odrasle osobe pre predstavlja nezrelost i psihozu nego normalno ponašanje odrasle, odgovorne osobe. Interesantno je da se nije za Nikolića tako čulo da ima "visoke moralne standarde".
  • Nada

    24.12.2023 13:28
    Ovo je….
    bas lepa prilika da testiramo sebe kao ljude. Zapitajte se za sebe ako su vam komentari u vezi sa ovakvim mucenjem jedne krhke zene puni mrznje i zlobe.
  • Jedna zena

    24.12.2023 13:15
    Marinika
    Vecina ovih komentara je vrlo neumesna.Zena ima visoke moralne standarde i njena borba za pravdu dostigla je vrhunac ovim cinom.Trebalo bi barem da postujemo ovo sto cini , bez obzira da li mislimo da je to opravdano ili ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.