Mariniki Tepić ugroženo zdravlje - drugi dan zaredom prima infuziju

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić već sedam dana zaredom štrajkuje glađu, a danas je drugi dan tokom kojeg prima infuziju jer joj zdravlje ugroženo.

Marinika Tepić i danas je, kao i juče, primila infuziju, s obzirom na to da od ponedeljka, 18. decembra štrajkuje glađu, te joj je zdravlje ugroženo, prenosi Nova.rs.

Inače, Tepić je u štrajk stupila nakon izbora, a iz SSP je ranije saopšteno da "ona ne odustaje i da je odlučna da do kraja ostane u ovoj borbi sve do poništenja izbora koji su brutalno pokradeni od strane SNS-a i Aleksandra Vučića".

Uprkos višednevnom štrajku glađu opozicionari pozivaju na večerašnji protest ispred RIK na kome će biti zajedno sa građanima koji izražavaju nezadovoljstvo zbog kršenja izborne volje.
 
Tepić takođe od ponedeljka boravi u zgradi Republičke izborne komisije.
  • Ja

    24.12.2023 19:20
    Ja sam radio fasting od 120 sati iliti 5 dana. Samo voda, kafa i elektroliti. I radio normalno.

    Koga boli uvo što ona ne jede? Ni vucica niti koga drugog. Bori se Marinika na drugi način. Ovo je bezveze.
  • Ja

    24.12.2023 18:48
    Politika istorija se ponavlja,, Alisa nije bila u Srbiji zato misli samo da je bila u zemlji cuda
  • Dragan

    24.12.2023 18:43
    Hahaha
    Toma Nikolić - Aleksandar Vučić style. Tačno max dvesto ljudi u ovoj zemlji zajebava šest ipo miliona glumeći poziciju i opoziciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.