Ekološki ustanak: Radnicima pošte naređeno da pisma RIK-u prijavljuju Dimitrijeviću

Pokret Ekološki ustanak saopštio je da im je veći broj zaposlenih u "Poštama Srbije" posvedočio da je šalterskim radnicima izdat usmeni nalog da pisma koja se šalju RIK-u ne prosleđuju dalje.
Kako navodi Ekološki ustanak, radnici pošte umesto toga ta pisma treba da prijave predsedniku RIK-a Vladimiru Dimitrijeviću (na slici).
 
Iz ovog pokreta su u saopštenju istakli da je Dimitrijević istovremeno i izvršni direktor "Pošte Srbije".
Iz "Ekološkog ustanka" su, kako se u saopštenju navodi, upitali da li je Dimitrijević veza između Aleksandra Vučića, kradljivca izborne volje građana i "Pošte Srbije"?
 
"Režim Aleksandra Vučića silom pretvara u svog doušnika svakog radnika na šalteru koji na to pristaje u strahu i ponižen zbog sramotno niskih zarada", naglasili su u saopštenju iz ovog pokreta.
Dodali su da zahtevaju da "ovo saučesništvo u lopovluku" smesta prestane, a od Dimitrijevića zatražili da potvrdi da li su tačni navodi radnika "Pošte".
 
"Upozoravamo Dimitrijevića da sidro koje lađu čuva tone skupa sa tom lađom jer je ono deo nje", zaključili su u saopštenju iz Ekološkog ustanka.
  • SRB-IN

    26.12.2023 16:41
    Sumnjiv lik
    Ovaj je premazan svim mastima. Vidi se iz aviona. Preglasavanjem protiv istine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.