Milićević: Promena na čelu SPS-a ne bi bila dobra ni po državu, ni po stranku

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević ocenio je da Srbiju u narednoj godini očekuju "teška iskušenja i izazovi".
Milićević: Promena na čelu SPS-a ne bi bila dobra ni po državu, ni po stranku
Foto: Beta/AP
Zbog toga, kako kaže, ni po stranku, ni po državu ne bi bila dobra promena na čelu SPS.
 
Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je u izbornoj noći 17. decembra, na kojima je njegova stranka osvojila 6,55 odsto glasova, da nije zadovoljan postignutim rezultatom i da će u narednom periodu biti razmotrena eventualna promena rukovodstva SPS.
Milićević je za današnje izdanje lista Srpski telegraf rekao da će u narednom periodu biti analizirani uzroci takvog rezultata, biti donete odluke o budućem radu, ali izrazio uverenje da "neće dozvoliti odlazak Ivice s čela partije".
 
Prema njegovim rečima, SPS je državotvorna partija koja je za 33 godine, koliko postoji, "jasno pokazala i dokazala šta joj je ideologija i šta su joj prioriteti".

"Imali smo uspone i padove, ali nikada nismo bili protiv Srbije i nismo izdali svoj narod. Predsednik SPS Ivica Dačić, kao odgovoran političar, jasno je izrazio spremnost da nastavimo koaliciju sa SNS i ubuduće da bismo radili na napretku zemlje i očuvanju vitalnih nacionalnih interesa, u čemu ima apsolutnu podršku kako moju lično, tako i celog rukovodstva", rekao je Milićević.

  • Miki

    31.12.2023 08:17
    Dragi 021, fantastično je videti koliko vas čitaju neistomišljenici, botovi...
    Svaka vam čast i srećno!
  • Сеновић

    30.12.2023 11:32
    А за народ? Ко овде ј народ.
  • Đoša

    30.12.2023 08:12
    Bitni ste kao pokidan kišobran!
    Da Đorđe Milićević zna bilo šta nebi imali 6.5%.
    "ne bi bilo dobro za SPS a ni a državu...." naročito za državu ahhahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.