RIK odbila 19 prigovora "Srbija protiv nasilja" i koalicije Dveri i Zavetnika

Republička izborna komisija (RIK) u subotu uveče odbila je 17 prigovora koalicije "Srbija protiv nasilja" na rešenja opštinskih i gradskih izbornih komisija i dva prigovora koalicije Dveri i Zavetnika
RIK odbila 19 prigovora "Srbija protiv nasilja" i koalicije Dveri i Zavetnika
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Kako se navodi na sajtu RIK, odbijeni su prigovori koalicije "Srbija protiv nasilja" na rešenja komisija u beogradskim opštinama Palilula i Surčin, zatim opštinama Koceljeva, Pećinci, Babušnica, Šid, Inđija, Srbobran, Sremski Karlovci, Novi Kneževac, Žabalj, Plandište i Žitište, kao i na rešenja gradskih komisija u Sremskoj Mitrovici, Kikindi, Nišu i Zrenjaninu. 
Svi prigovori su odbijeni kao neosnovani, osim prigovora protiv rešenja komisije opštine Novi Kneževac, za koji se RIK oglasio nenadležnim i predmet ustupio Pokrajinskoj izbornoj komisiji kao nadležnom organu.
Kao neosnovani odbijeni su i prigovori koalicije Dveri i Zavetnika na rešenja izbornih komisija u Vranju i Vlasotincu.
 
Predsednik RIK Vladimir Dimitrijević saopštio je da je, prema podacima opštinskih izbornih komisija, ponovljeno glasanje na 35 biračkih mesta u Srbiji u subotu proteklo u najboljem mogućem redu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija