Vučević: Protesti usmereni protiv države, nije Srbije šaka zobi da je pozoba svaka vrana

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da bi bilo naivno verovati da su protesti dela opozicije spontani protesti koji nemaju nikakve veze ni sa jednom stranom službom.
Vučević: Protesti usmereni protiv države, nije Srbije šaka zobi da je pozoba svaka vrana
Foto: 021.rs
"Nasilničke demonstracije opozicije usmerene su protiv države, ne protiv vlasti. Ali, svi treba da znaju – Srbija nije šaka zobi, pa da je pozoba svaka vrana. Mi znamo kako treba čuvati mir i stabilnost, mi umemo da sačuvamo državu i to ćemo i uraditi", rekao je Vučević, za Pink.rs, koji je i ministar odbrane.
On je naveo da će nova Vlada biti formrana u zakonom propisanom roku.
 
"Ovo je Vlada koja treba da radi u punom kapacitetu i u punom mandatu. Zato nema potrebe za naglim rešenjima, ali sasvim sigurno, sve procedure ćemo poštovati, kao i svaki put do sada i Srbija će dobiti najbolju moguću vladu, koja će je štiti i braniti u ovim vremenima prepunim globalnih izazova", naveo je Vučiić.
On je rekao da će biti na onoj poziciji na koju ga odredi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i radiće svoj posao marljivo, dodavši da želi da služi Srbiji i ništa mimo toga.
 
Za trenutnu situaciju u zemlji i regionu je naveo da je izazovna.
 
"Najveća pretnja jeste Kurtijeva namera da protera sve Srbe sa Kosova i Metohije. Mi mu to nećemo dozvoliti i to je jasno i njemu i njegovim ktitorima. Druga opasnost sa kojom se suočavamo jeste Kurtijeva namera da nas uvede u novi rat protiv NATO saveza. Ni u tu zamku nećemo upasti. Ljubomorno ćemo čuvati našu stabilnost i mir", naglasio je Vučević.

Komentari 92

  • zon

    04.01.2024 14:51
    odzo
    odzobali li ste vi kosovo
  • Lokalac

    04.01.2024 09:52
    Zobate vi Vojvodinu. Pusticete vi Vojvodinu tek kada je sazvacete, ispljunete i pokradete sve zivo, tek kada vam ne bude trebala. Bice kau Madzarskoj posle pada Berlinskog zide gde su rusi ostavili celave mafijase.
  • jovo s brkovi

    04.01.2024 07:35
    ju ju ju video sam sada Vucicevica kako se doradjuje, sta Vucevica radi da citira Cara Lazara? Najtuznije je sto je za sve kriv Kurti a on za svoj narod uradi najvise nego svi njihovi do sada a kod nas je za sve zasluzan Vucic a on dade vise nego bilo ko do sada ! Zbog ovih tablica su se dizale barikade a sada su prosle neprimetno u senci stranih placenika i domacih izdajnika koji demonstriraju u bg..... umrece i ove babe i dede koji slepo veruju vama a ne svojoj deci i unucima... samo sto nema ko da vas zameni samo sljam se sada bavi politikom danas....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija