Đurđević Stamenkovski: Nisam razgovarala sa SNS o pristupanju, Vučićeva izjava je priznanje

Liderka pokreta Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da nije bilo razgovora o njenom pristupanju Srpskoj naprednoj stranci (SNS).
Ona je tako reagovala na tvrdnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi voleo da je vidi u "naprednjacima" pre sedam-osam godina i da veruje da će "dobiti priliku da to uradi".
Đurđević Stamenkovski je rekla da Vučićevu izjavu doživljava kao priznanje.
"Naša odgovorna politika i državotvorna logika sigurno je opredelila Vučića da se pohvalno izjasni o mom radu. S obzirom na to da je reč o figuri s najvišim političkim autoritetom u državi, ono što je rekao doživljavam i kao priznanje", izjavila je Đurđević Stamenkovski listu Danas.
 
Navela je da politika nije njen posao, još manje avantura, već je razume samo kao opredeljenje da pomogne svojoj zemlji i narodu, a Zavetnici su "bili i ostaće na braniku države".
  • Сеновић

    05.01.2024 11:52
    Њихов играч била и остала.
  • Penzioner

    04.01.2024 09:57
    Još jedna
    Još jedna koju plaćamo od naših otetih penzija. Ostaće u Srbiji samo članovi stranaka. Mi smo našu decu poslali zauvek daleko od svih bivših sadašnjih i budućih. Bolje da ih želimo nego žalimo.
  • Veternik

    03.01.2024 23:01
    Ja sam hteo da glasam za Dveri, a onda kada sam video da su razbili veliku desnu koaliciju, glasao sam za Jeremića, jedinog koji je ozbiljno zagovarao tu koaliciju. NS nisu prešli cenzus, ali ponovo bi glasao za njih, nikad više neću glasati za nekog ko je razbio veliku desnu koaliciju. Onaj ko razbija, odbija koalicije taj radi za Vučića, naravno i njemu je odzvonilo, izgubio je Beograd, uhvaćen u krađi izbora, nije on siguran, grma se i njemu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija