Miketić tuži Pink: Borba protiv para-policijskog nadzora i mafijaške države

Predsednik beogradskog odbora stranke "Zajedno" Đorđe Miketić najavio je tužbu protiv TV Pink.

Najavio je "beskompromisnu borbu protiv mafijaškog kartela i para-policijske države."

U saopštenju stranke Zajedno navodi se da je pre mesec dana ukazao na fantomske biračke, čime je "pogodio u srce njihove izborne prevare".
 
"Zbog toga se čitav državni aparat upro u misiji da me ućutka. I Brnabićkina specijalna konferencija za novinare, i Vučićeva najava političke satanizacije, i ucena sa 'nepoznatog' telefona a potom i objavljivanje snimka koji je, iako izbrisan, izvučen iz mog ukradenog hard diska pre dve godine. Tu je naravno i čitava propagandna mašinerija, Pink, Hepi, Informer, Alo i drugi trovači, koje ću redom tužiti za sve laži koje su fabrikovali. Prvi je na redu Pink", poručio je Miketić.
Po njegovim rečima, ako se sada pristane na ukidanje demokratije, mafijašku državu i nekontrolisani para-policijski nadzor – sve potonje borbe će biti uzaludne.
 
"Izbore će dobijati samo onaj koji više vara. Pozivam sve poštene i hrabe ljude da ne pristanu na ucene i potkupljivanja već da se suprotstave ovom nehumanom režimu. Takođe, pozivam sve poštene policajce i tužioce koji rade po zakonu da prijave sve nezakonitosti i pruže aktivan otpor političoj zloupotrebi institucija i time odlučno doprinesu oslobođenju našeg društva iz kandži mafijaškog kartela", zaključio je Miketić.
  • Nesa

    06.01.2024 08:09
    Jadan.
  • Ja

    05.01.2024 18:58
    Covek koji smrce kokain sa zenom sumnjivog morala ne moze da se bavi politikom i da pripoveda o moralu i nekoj pravnoj drzavi. Tacka.
    Po tome se nista ne razlikuje od zvalavog i njegove ekipe.
  • Besni glasač

    05.01.2024 18:51
    Zlo iz septičke jame
    "Tu je naravno i čitava propagandna mašinerija, Pink, Hepi, Informer, Alo i drugi trovači, koje ću redom tužiti za sve laži koje su fabrikovali. .."
    - Samo napred g. Miketiću! Navijam za vas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.