VIDEO: Ovako je izgledao vatromet u Beogradu povodom Dana Republike Srpske

Vatromet u Beogradu na vodi organizovan je sinoć povodom obeležavanja Dana Republike Srpske.
VIDEO: Ovako je izgledao vatromet u Beogradu povodom Dana Republike Srpske
Foto: Pixabay
Prethodno su predsednik Srbije Aleksandar Vučič i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dogovorili sinhronizovani vatromet u 20 časova u svim gradovima Republike Srpske, kao i Beogradu.
Vatromet je najavljen kao "do sada najspektakularnija proslava rođendana Republike Srpske" koja je ove godine pod sloganom "Simbol slobode".
Vatromet je pušten tokom koncerta Ace Lukasa na Trgu Krajine u Banjaluci. Koncertima nekoliko estradnih umetnika završilo se obeležavanje ovog praznika, koji je od strane Ustavnog suda BiH označen kao neustavan. 
 
 
Kako su rekli iz američke i britanske ambasade u Sarajevu, nije sporan praznik kao takav, nego sam datum održavanja i povezivanje sa pravoslavnim verskim praznikom.
 
  • Bolek

    10.01.2024 14:04
    @Silver

    Jel to izraz za lopova koji provali nekom u kuću pa se u njoj raskomoti?
  • Silver

    10.01.2024 10:58
    Auh koja količina autošovinista u komentarima.
  • Nemanja

    10.01.2024 10:47
    @Jelesije

    Iseli se ti u Srbiju ako ti se ovde ne sviđa, mi smo za raziku od tebe ovde kod kuće.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.