Podignuta optužnica protiv grupe narko dilera

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M. J. i D. B. iz Beograda, N. R. iz Niša i D. S. iz Prokuplja zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili drogu.
Podignuta optužnica protiv grupe narko dilera
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je predložilo sudu da M. J, N. R. i D. S. produži pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom periodu.
 
Sumnja se da su M. J, N. R. i D. S. od avgusta 2022. do 10. jula 2023. u Prokuplju proizvodili kanabis ukupne mase 5,9 kilograma.
Kako se navodi, sumnja se da se M. J. sa N. R. i D. S. dogovorio sa D. S. da se njegova porodična kuća adaptira za proizvodnju kanabisa, što su N. R. i D. S. učinili, a M. J. im je obezbedio opremu i materijal namenjen za proizvodnju droge i nabavio semenke.
Sumnja se da se M. J. starao o logistici, odnosno nabavci opreme za proizvodnju.
 
Policija je 10. jula pretresla kuću u kojoj su zatekli D. S. i pronašli 145 saksija kanabisa, neto mase 5,9 kilograma, 145 semenki kanabisa hemikalije i druge tečnosti neophodne za rast biljaka.
 
Uz to, M. J. i D. B. su optuženi jer postoji opravdana sumnja da su 8. marta 2022. u Surčinu, u dvorištu Pošte Srbije neovlašćeno prodali 251 gram heroina kupcu prema kojem je postupak razdvojen.

Teme

droga

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija